fbpx

Fremtiden for TMS tegner spændende, vi har en grundstamme på plads på holdet, med masser af kvalitet og talent. Det giver os muligheden for at tilpasse os, alt efter om det hedder Liga eller 1. div. Der er spænende samtaler i gang, vi har en god tro på, vi kan få en slagkraftig trup, der kan drille de fleste, hvis vi er dygtige nok til at rykke op. Men af respekt for markedet, der inden for kort tid, har budt os på Corona, en fuldstændig unødvendig ødelæggende krig i Ukraine og høj inflation. Så kan vi ikke indgå en lønkamp på de spillere, der skal være hos, vi skal have det maksimale ud af de beløb vi bruger. Derfor vil vi også helt naturligt være en afgang, samt tilførsel, det forstærker yderligere dynamikken, og motivationen.

Ramblaen har været længe undervejs, men nu lysner det, den står snart færdig, det bliver en gevaldig opgradering af vores VIP-forhold, det ser virkelig lækkert ud. Inden for de næste måneder flytter vi også vores Cafe Royal over i de nye omgivelser, hvilket vil give os helt andre muligheder for at skabe økonomi og besparelser for selskabet. I den forbindelse har vi ansat en køkkenchef fra lokalområdet Per Hansen, han kommer med en herlig energi, og et stort drive, samt mange års erfaring fra branchen.

Håndbolden i Danmark er i en vanvittig udvikling, vores landshold vinder på imponerende vis VM for tredje gang i træk, hvilket ingen nation tidligere har præsteret. Ud over de mange internationale navne, der kommer til den Danske Liga næste sæson, så får vi også fornøjelsen af absolutte verdensstjerner som Landin og Lauge. Det sætter en helt ny standard, som vi ikke tidligere har set i Danmark. Det stiller store krav til os, både kvalitetsmæssigt og økonomisk. Jeg vælger at se det fra den positive side, det er med til at skærpe os alle sammen mod et bedre produkt, for vores sponsorer og fans.

Forskellen på ligaen og 1. div er enorm. Alene økonomisk mister en klub som vores godt 1.5 mil. kr. på en nedrykning, udelukkende på de sponsorater, der er differentieret på de to rækker. Det er selvfølgelig TV delen, og de mange side effekter heraf, der bærer den største del. Derfor har vi også løbet utrolig stærkt i år, skåret ind til benet, men vi har også bundne udgifter vi ikke kontraktligt kan ændre, så vi er et stykke fra at være i land endnu, selvom salget er gået rigtig godt. Vi håber derfor I vil støtte op om de tiltag, der stadig er i denne sæson, sponsorcykling, bliver snart annonceret, over i den nye flotte Rambla, og vi kommer også til at afholde en Auktion, med virkelig lækre sponsorerede varer. Jeg hører ofte ”næste år, når I er i ligaen, så kommer vi igen”. Mit svar er, vi har stadig en stor brug for hjælp for at komme derop. Vi har en trup af spillere og trænere, der på trods af et hav af skader har hevet de nødvendige point, og det kan man kun have den dybeste respekt for, men vi er ikke i mål endnu,

Vores to næste hjemmebane modstandere er af ypperste klasse, Århus HC det talentfulde hold, med den bundrutinerede Chris Jørgensen som intelligent dirigent, har netop slået et kvalitetsmandskab som Høj på udebane. Og netop Høj venter den 17/3, som en absolut lækkerbisken mellem to hold, der begge satser stort på at rykke op, med masser af spændende spillere. Til begge hjemmekampe har vi brug for en kampklar fæstning, vores tro tilskuere skal nok være der, men tag venner og bekendte med. Kan vi med jeres hjælp afgøre det til vores fordel, så er chancen for vi næste sæson kan sige hej til Hansen, Lauge, Landin, et stjernespækket GOG-mandskab og mange flere, unægtelig større. I er med til at afgøre det for os, fordi i en by som Ringsted, ved vi, det kun er sammen vi kan gøre en forskel.

God Kamp!