fbpx

TMS’ damer skulle slutte en flot halvsæson (udover at der mangler en udsat kamp) i en kamp, som var noget sværere, end den så ud på papiret. Turen til DHG Odense, der havde skrabet 11 point sammen i de første 12 kampe. Ikke skræmmende. Det hører dog meget med til historien, at de har hentet 8 af dem i de 5 hjemmekampe, de har spillet, deriblandt en storsejr over SønderjyskE.

Vi render da også lige ind i et stormvejr og får slet ikke dæmmet op for DHGs 2.bølgekontra, som kommer buldrende lige meget, om vi scorer eller ej. Pludselig efter at have haltet efter er vi bagud 14-9, og kampen er ved at glide ud af hænderne på os. Med 2 time-outs og 1.000 forskellige løsninger får vi sneget os til pause med 16-13 til DHG. Dette skulle vi være utrolig glade for.

2. halvleg er en helt anden snak. Vores defensiv er klar, og DHG-motoren har brugt størstedelen af brændstoffet. 16-13 bliver til 19-19 og sørme også 19-21. Desværre misbruger vi her et par chancer for at slå det afgørende hul, og resten af affæren er tæt. Begge hold har en chance til sidst, men kampen ender 24-24. Udover en pokalkamp mod Brøndby fra 3. division torsdag aften går vi nu på julepause med en rigtig god smag i munden. Status er en 5. plads, hvor vi er en kamp efter to af de andre hold i toppen.

Målscorerer for TMS: Amanda Dahl og Caroline Rasmussen 5 hver, Siw Aabech og Sofie Lang 4 hver, Trine Mortensen og Liza Olsen 2 hver, Sofie Holst og Louise Wendelbo 1 hver.

2017 starter lørdag d, 7. januar ude mod Aalborg HK, og årets første hjemmekamp er d. 14. januar kl. 14.00 mod Horsens HK.