fbpx

Første turneringshalvdel sluttede før jul og vores ungdomshold har præsteret ganske flot.

Vores mindste U4 træner hver lørdag formiddag og onsdag er det så godt 90 mikroer på U6 og U8, som træner i 2 haller. Der er forsat plads, hvis nogle er nysgerrige her efter nytåret.

Børneholdene U10 og U12 klarer sig fantastisk og spiller alle i A-rækken, så der er rigtig mange kommende talenter. Samtidigt er der plads til bredde og på U10 piger er der således 40 fantastiske piger fordelt på fire hold.

Ungdomsholdene er også godt med og især på drengesiden er vi stærkt repræsenteret med 2 hold i både U14, U16 og U18. Alle årgange var i 1. division før jul og U18 drengene spillede sig i Ligaen, hvor de spiller om DM deltagelse. Vores pigehold kæmper i år med at være mange førsteårsspillere og derfor har resultater været svingende. Der trænes rigtig godt fremad mod næste sæson, hvor langt de fleste piger bliver på samme årgang.

Lige før jul var der pokalfinaler og U10 drenge tog pokalguldet med en flot sejr over TIK Taastrup. U18 drenge var ligeledes i finalen mod Furesø, men på baggrund af svag første halvleg blev det til nedelag på 18-19.

Tredje juledag gik turen til det traditionsrige julestævne LundaSpelen i Sverige. Med næsten 10.000 deltagere er det verdens største indendørs håndboldstævne. I Egons Busser sendte vi 195 spillere og ledere afsted på 17 hold og havde en fantastisk tur med mange gode oplevelser. TMS er den største ikke-svenske klub i stævnet og de grønne trøjer sætter hvert år et positivt præg på stævnet.

Klubmæssigt er det en fantastisk social tur, som giver sjove oplevelser og mange gode minder.
Alle bor sammen på en stor skole, hvor årgangene hygger sig sammen og trænerne holder ledermøder hver aften. Desværre kan det være svært at nå hinandens kampe, mens de indledende kampe spilles. På finaledagen er der dog mødepligt for alle, hvis der er finalekampe med TMS-hold og finaleholdene slipper selvfølgelig for rengøring på skolen. Udover lidt hjemvé og dårlig mave pga. billig svensk slik, så undgik alle TMS hold heldigvis større skader eller andre ærgerlige uheld.

Resultatmæssigt blev 2015 et fantastisk flot stævne med 3 guld og 1 sæt sølvmedaljer.

8 hold kom i  A-slutspil og  9 hold i B-slutspillet. I B-slutspillet gik U11 drenge hele vejen og vandt guld i flot finale. U13 piger kom også i finalen, men tabte desværre i tæt kamp 11-13 til Virum.
I A-slutspillet spillede U9 piger og drenge sig i semifinalerne, men tabte begge efter straffekastkonkurrencer. Ingen tvivl om at det var de moralske finaler og det var nogle svære nederlag, som krævede et par tårer. U10 drenge var forsvarende mestre og de snuppe såmænd guldet igen. Super præstation med en flot finalesejr på 12-10 over Lödde. En lige så fantastisk oplevelse havde U18 drenge som i forrygende finale slog Sävehof 13-10. TMS har deltaget siden 1980 og  U18 drengenes guldmedaljer er absolut en af de flotteste præstationer gennem årerne. (Billede af U18D)

Nu ser vi frem mod anden turneringshalvdel og der er garanti for mange spændende kampe i Dansk Kabel TV Arena.