fbpx

Efter sejren hjemme over Aalborg HK i første runde, skulle TMS’ damer på en anderledes svær opgave på udebane mod Horsens HH. Horsens HH er oprykker fra 2.division, men er bestemt ikke det typiske oprykkerhold. De har forstærket sig, og specielt har de hentet et stærkt kort i Sofie Fynbo, der sidste sæson spillede professionelt i Norge. Kampen starter tæt, og vi bringer os foran 5-4, dog vælger vi alligevel at tage en time-out, da vi tror, at vi kan slå hullet. Dette lykkes rigtig fint, og takket være stærkt forsvar og en fremragende Kamilla Davidsen i målet fører vi 14-10 ved pausen.

I halvlegen snakker vi om, at intet er slut, og vi skal holde kadencen i forsvaret for at holde Horsens væk. Dette lykkes rigtig fint, og vi har på intet tidspunkt en føring på under 3 mål. På et tidspunkt er vi endda helt oppe og føre 23-17, og med lidt koncentration bliver det også sejrens størrelse. Vi tillader os at sløse lidt til sidst, men kan juble over en særdeles flot og sikker sejr på 24-20!

Der skal lyde en stor ros til holdets defensiv, og specielt til Kamilla i målet, som fortjent blev kåret af Horsens til bedste TMS’er.  Normalt nævner jeg ikke dommerne, men stor ros til et godt dømmende dommerpar, som hele kampen i gennem var i kontrol og i god dialog. Sejren betyder, at vi i skrivende stund ligger på førstepladsen i 1. division. En plads vi selvfølgelig ikke forventer at holde, men vil kæmpe med næb og kløer for at holde fast i. Næste kamp er på hjemmebane i Dansk Kabel TV Arena, hvor vi kan byde inden for til et vaskeægte topopgør, da rækkens nummer to Fredericia kigger forbi. Vi håber at se masser af mennesker i hallen, så vi kan beholde vores status som ubesejret! Der er kampstart lørdag den 1. oktober kl.14.00!

Målscorere for TMS Ringsted: Liza Olsen og Caroline Rasmussen 4 hver, Trine Mortensen, Ida Kingo, Amanda Dahl og Patricia Szölögi 3 hver, Sofie Alnor og Sofie Lang 2 hver.