Det er snart et stykke tid siden, vi spillede sidste kamp for vores to elitehold. Men jeg kan love jer for, at vi har haft travlt. De sportslige ansvarlige har gjort et fantastisk stykke arbejde, og vi har ikke i min tid som formand været så tidlig og sportslig velforberedte som til den kommende sæson. Herreholdet har samlet 16 spillere på kontrakt, og jeg syntes, vi ser stærkere ud. Vi har skiftet ganske få, fastholdt stammen, og vi skal kun spille 3 nye spillere ind. Endda etablerede spillere, som kommer fra højeste niveau i hhv. Lemvig (Liga), Ajax (1. div.) og Drammen (Liga Norge). Det bliver spændende, og jeg forventer, at vi kan kæmpe med om de tre øverste pladser.

Damerne har bare lagt lag på lag på i de sidste 3-4 sæsoner. Det har jeg personligt selv kunnet mærke, når vi har været ude og sælge sponsorater. Nu vil man også gerne støtte op omkring damehåndbolden i TMS Ringsted. Damerne har som herrerne også kun skiftet få spillere. Til gengæld har vi måttet sige farvel til et par levende legender, nemlig Stine Toft Vinzents og Tanja Laursen, som har været med i en årrække. Ja, faktisk helt tilbage til etableringen af Team Midtsjælland (16 år). De bliver savnet, men mon ikke vi finder nogle frivillige opgaver til dem et sted i organisationen. Jeg forventer, at damerne vil gøre det bedre end sidste sæsons meget flotte 9. plads, og kravle op over en midterplacering.

På kontoret har vi reageret på alt det arbejde, der er ifm. med at drive en eliteklub med to hold i landsdækkende 1. division og omkring 150 samarbejdspartnere. Steen Gerster er kommet til som fuldtidsansat forretningschef pr. 1. juni. Steen har været med omkring erhvervsklubben Bagholdet i 2-3 sæsoner, og han har siddet i bestyrelsen med ansvaret for økonomien det sidste år. Så vi kender Steen rigtig godt, og Steen ved, hvad han går ind til. Det er samtidig mig en glæde at kunne fortælle, at vi har fået en aftale på plads med Kirsten Petersen på kontoret, således hun også fortsætter. Det er således ikke kun er på banen, at vi kan mønstre et godt hold, men også i klubbens administration, hvor vi i det kommende år har sat et godt hold til at tage sig af den daglige administration af TMS Ringsted, som efterhånden fylder en del.

En spændende håndboldevent, som vi har fået på plads, er vores herrer-turneringskamp mod Sydhavsøerne, som vi flytter til Næstveds nye multiarena, som meldes færdig 1. november 2015, og som skal huse Sveriges kampe til VM for damer, der afholdes i Danmark i december. Vi har sammen med Nyk. F arrangeret Sjællands største håndboldevent nogensinde onsdag den 18. november, hvor Nyk. F møder Team Tvis Holstebro kl. 18.30 i Dameligaen, og TMS Ringsted møder Sydhavsøerne kl. 20.30 1. division herrer. Vi forventer fuldt hus, dvs. 3.300 til håndbold i de nye rammer, som Næstved gerne vil vise frem og teste af inden VM går løs. Sæt allerede nu kryds i kalenderen og glæd jer til en super håndboldevent.

God sommer til alle.

Henrik Dudek, Formand