fbpx

Det var et TMS-hold sprængfyldt med selvtillid, der lørdag eftermiddag tog imod AGF fra bunden af rækken. Vi havde inden kampen snakket meget om at være klar fra start og bevare koncentrationen gennem hele kampen.

Den første del må sige at lykkes fuldstændig, på trods af en AGF time-out ved 5-1 efter 4½ minut, fører vi efter 11½ minut 10-2. Herfra falder vi lidt i koncentration og fører derfor ”kun” 16-10 ved pausen, hvor vi den sidste periode har haft lidt problemer med at få løst AGFs 5-1 forsvar.

Disse problemer tager vi med ud i 2. halvleg, hvor AGF pludselig kommer på 17-13 og 18-14. Igen må vi rose pigerne for at bevare roen, og efter lidt 7 mod 6 spil har vi igen total kontrol ved 23-16.

Herfra spiller vi rigtig god håndbold og laver 11 mål på det sidste kvarter! Kampen slutter med en 34-24 sejr, og vi tager endnu mere selvtillid med til rivalopgøret på søndag i Roskilde.

Herfra skal der også lyde en ros til kampens dommerpar, som gjorde det rigtig fint og var til at kommunikere med på en god måde. Vi håber inderligt, at så mange som muligt vil tage den korte tur til Roskilde Hallerne. Vi spiller i den lille gamle hal, så der kan blive tryk på kedlerne. Bagefter vores kamp spiller vores 2. divisions herrer også mod Roskilde, så man kan få 2 gode kampe for 1 pris.

Kampstart i Roskilde er kl. 15.00.

Målscorere for TMS Ringsted: Trine Mortensen og Charlotte Bisser 7 hver, Emma Navne og Cecilie Dalmose 6 hver, Louise Wendelbo 4, Siw Matras 2, Natascha Wollesen og Kamilla Davidsen 1 hver.