fbpx

Vi er glade for, at vi har haft mulighed for tilfører  21 årige Berinda Tükenmez til vores hold . Berinda er en ung spiller, der i år spillet på Ajax 2, division, og tidligere har hun spillet U-19 liga. Hun er en spiller med masse af fart frem i banen, der kommer med en masse lyst til at træne og udvikle sig. Vi tror på, at vi på sigt kan forme Berinda til en top spiller i 1. division, derfor ser vi hende ind i et flere års projekt.

Berinda udtaler:

Jeg har valgt at skifte til TMS Ringsted, da det, for mig, virker som det rigtige og oplagte skridt at tage. Det gode og unge træningsmiljø er enormt tiltalende, hvor jeg kan fortsætte min udvikling. Derudover kan jeg spejle mig i de ambitioner og visioner, klubben har. Jeg ser frem til udfordringen i 1. division, og glæder mig meget til at blive en del af holdet!

Tag godt imod Berinda når hun stævner ud for TMS Ringsted i næste sæson