fbpx

Hvis vi i august måned havde sagt, at vi lørdag den 19. november tog til Roskilde for at spille topkamp, havde folk troet, vi var mere eller mindre vanvittige. Ikke desto mindre er det nu en realitet! Kampen bliver mellem nummer 2 (Roskilde) og nummer 3 (TMS), og vinderen ligger sig på tabellens 2. plads.

Vi håber inderligt at se en masse håndboldglade mennesker i Roskilde Hallerne på lørdag kl.14:30! Vi tror på en kamp med fuld knald på, da det er to hold, der vil ud over stepperne. Vi kan til kampen spille rimelig frit, da det er Roskilde, der har sagt, de vil være med i toppen, mens vores mål er en top 7 placering. Samtidig har Roskilde været mest stabile, og på hjemmebanen må de påtage sig favoritværdigheden.

Betyder det så, at vi ikke tror, vi kan vinde? Absolut ikke! Vi kommer med en 10 målssejr på en svær udebane i Bjerringbro, og vi har generelt vist et rigtig højt topniveau! Så vi kommer med troen på egne evner og kan spille frit, hvilket jeg tror bliver en stor fordel i lørdagens kamp.

Så igen! Kæmpe bøn om, at I belønner damernes flotte start med at trille til Roskilde og se vores kamp.

En lille servicemeddelelse er, at hjemmekampen den 26. november mod Hadsten Sports Klub er flyttet til det nye år.

Dennis Jensen
Assisterende træner