fbpx

1. divisionsdamerne drog i søndags til Fredericia for at spille en yderst vigtig kamp. Fredericia havde kun hentet to point i 4 kampe, og vi havde som bekendt tre point for samme antal kampe. Derfor skulle der to point til, hvis man ikke skal ende i den kedelige ende af tabellen.

Hele 1. halvleg er tæt, og begge hold spiller i perioder godt. Vi får rettet forsvaret til og kan gå til pause med uafgjort 11-11.

I pausen har vi stor fokus på at få en ordentlig start på 2. halvleg, da dette har været et problem de seneste par kampe. Denne plan må siges at lykkes, da angrebet spiller godt, og forsvaret lukker totalt af! Fredericia scorer ikke i 13 minutter og 40 sekunder. Og derfor fører vi 11-15 og har chancen for at lukke kampen. Desværre går angrebet herefter totalt i stå, og Fredericia arbejder sig langsomt tilbage i kampen. Og med 7 ½ minut tilbage af kampen udligner hjemmeholdet til 18-18. Heldigvis får forsvaret igen fat, og Charlotte Bissers straffekastscoring med 4½ minut igen bliver kampens sidste. Jubelen kan bryde løs over en 18-19 sejr på en utrolig svær udebane.

I kampen skal det nævnes, at vi til kampen igen var uden flere spillere, Liza Olsen, Louise Hansen og Cecilie Dalmose var ikke med i bussen. Vi stillede til denne kamp med en gennemsnitsalder på 20,9 år, og med i truppen var 2 U18 spillere, nemlig Janne Brun og Laura Bjaldby. Førstnævnte, der kun er 17 år, scorede i kampen sit første mål i 1. division. Samtidig skal der lyde en kæmpe ros til forsvaret og Kamilla Davidsen i målet, som stod godt i hele kampen.

Næste kamp er mod Rødovre på hjemmebane på søndag d. 22. oktober kl.15.00 i Dansk Kabel TV Arena.

Målscorere for TMS Ringsted:  Charlotte Bisser 5, Louise Wendelbo 4, Natascha Wollesen, Amanda Dahl og Sofie Lang 3 hver, Janne Brun 1.