fbpx

Nicoline Holden:

Vi er glade for at have fået tilført Nicoline Holden til holdet. Nicoline, der er 19 år, kommer fra Silkeborg, hvor hun startede med at spille håndbold i Silkeborg-Voel KFUM, siden har hun spillet i Ikast Håndbold og Skanderborg Håndbold (SHEA). Hun er en spiller med et godt blik for spillet, og hun nyder at fordele boldene både i kontrafasen, og til stregspilleren. Hun kan skyde fra distancen samt finte sig igennem forsvaret. Forsvarsmæssig er hun også stærk, da hun både kan dække 2’er og 3’er.

Tomas udtaler:

Vi fik mulighed for at tilknytte Nicoline til truppen, fordi hun gerne vil prøve at bo på Sjælland. Jeg var ikke i tvivl efter en træning og at have set diverse video af kamp om, at hun på sigt kan blive en stærk spiller. Hun er en meget dygtige center, som har et godt blik for spillet. Det som gør hende ekstra spænende er, at hun dækker 3’er. Da vi til næste år gerne vil øge vores trænings mængde, er det vigtigt, at de spillere vi henter kommer fra gode træningsmiljøer, og det gør Nicoline helt sikkert.

Nicoline Holden udtaler:

”Jeg har valgt TMS, fordi jeg tror, at her får jeg gode forudsætninger for at starte min seniorkarriere i et godt træningsmiljø. Et træningsmiljø, hvor jeg kan udvikle mig både i forsvaret og angrebet, så jeg kan blive en endnu bedre håndboldspiller. Efter min snak med Tomas har jeg fået et rigtig godt indtryk af, at TMS er ved at sammensætte et rigtig godt setup, som jeg glæder mig til at være en del af.”


Liv Sveinbjørnsdottir Poulsen:

Vi er glade og stolte over at kunne trække Liv Poulsen fra Ajax Liga til Ringsted på en 1 årig kontrakt med mulighed for forlængelse. Liv er 21 år og oprindelig fra Færøerne. Hun spiller højre fløj i Ajax Liga, da hun tidligere har spillet højre back, det gjorde hun bl.a. i Ikast Bording, har vi derfor tiltænkt Liv højre back positionen i den kommende sæson.

Udover sin håndboldkompentence har Liv den rigtige indstilling til det at træne, så hun vil klart være med til at løfte os i træningslokalet. Og med sin vilje og fight fra den færøske muld, vil vi se en rigtig fighter i den grønne trøje.

Liv udtaler:

”Jeg har valgt TMS Ringsted, fordi jeg synes, at deres hurtige spil passer rigtig godt til mine kompetencer som bagspiller. Samtidig har jeg et indtryk af, at de har et super godt setup og træningsmiljø, hvor udvikling hele tiden er i fokus. Jeg vil gerne udvikle mig endnu mere som håndboldspiller, hvilket jeg tror på, at trænerne og klubben kan bidrage til. TMS er et stærkt hold, som har nogle store ambitioner, der stemmer overens med mine egne, og det ser jeg rigtig meget frem til at være en del af.”