Til lørdagens kamp mod AGF var det – desværre – også tid til at sig farvel, på gensyn og tusind tak for indsatsen til både spillere, trænere og ledere.

Katrine Thomsen
Katrine stopper efter rigtigt mange sæsoner i TMS Ringsted. Hun startede som ungdomsspiller og har de seneste 6 sæsoner stævnet ud for vores seniorhold.
Katrine har bidraget rigtigt meget til holdets udvikling og vi ønsker hende alt mulig held og lykke i fremtiden


Siw Matras
Siw kom tilbage til TMS Ringsted i sidste sæson og har valgt at det denne gang “kun” skulle blive til én sæson i den grønne trøje. Siw har bragt hurtighed til holdet og har klaret det fint i sin stand-in rolle som playmaker i de sidste par kampe. God vind fremad Siw!


Julie Munkø
Julie har været i TMS i 3 sæsoner. Vi takker Julie for hendes store engagement på holdet og vi glæder os til at følge hende på hendes videre vej og specielt i de nye udfordringer der venter i Spanien udenfor håndboldverdenen – Mon ikke du finder vej ind på banen igen?


Clara Iding
Clara stopper også efter denne sæson. Clara har varetaget mange funktioner for os: Holdleder, Fys og massør samt holdet blæksprutte – Desværre er dette også en tidskrævende opgave, hvorfor Clara har valgt at tage en pause fra håndbold – Vi håber du kommer til at kede dig lidt og vender tilbage til os med din rigtigt gode energi


Lars Gravesen
Lars har i rigtigt mange år være målmandstræner i TMS Ringsted og TMS Ungdom. Der er faktisk ikke nogen af os der kan huske hvor lang tid… Tusind tak til Lars for utallige kampe og det altid dejlige selskab og kompente træning.


Claus Vinding
Assistenttræner Claus Vinding er og bliver en ægte grøn TMS’er. Det grønne hjerte bobler i Claus og efter 3 år på posten kan det tidsmæssigt ikke længere hænge sammen for Claus. Vi har været SÅ glade for dit store engagement, dit selskab og dit altid smittende humør. Man har det altid godt i dit selskab. Tusind tak for denne gang, Claus – Vi håber at se dig i hallen!