fbpx

Sylvie har forlænget vores samarbejde med endnu en sæson og skal i gang med hendes 3. sæson i TMS Ringsted.

I TMS Ringsted, er vi selvfølgelig rigtig glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde og fortsat fastholde den kontinuitet, der er så vigtig for at skabe gode resultater.

Sylvie har gennem de seneste sæsoner, haft en stor betydning for at holdet har klaret sig så godt.

Sylvie er en lidt atypisk venstre fløj, idet hun også er meget skarp i spillet ind i banen og har et rigtig godt skud fra distancen. Vi har i denne sæson skulle passe lidt på Sylvie, da hun i store perioder har været eneste venstre fløj, grundet skader på øvrige på posten. Vi har dog fået tilgang af Emilie i julepausen, så i næste sæson vil alle kunne se, hvad Sylvie også indeholder og det glæder vi os til.

Sylvie passer sin træning og møder altid ind, glad og i godt humør og hun fungerer fantastisk med den øvrige trup. Det er vigtigt for Sylvie, at der er gode og seriøse rammer omkring hende og det kan vi tilbyde i TMS Ringsted.

Sylvie udtaler om hendes forlængelse:

” jeg har valgt at forlænge med TMS, da jeg trives rigtig godt i klubben og har været enorm glad for, at være en del af holdet. Vi har et super godt træningsmiljø med dygtige mennesker omkring, hvor arbejdsmoralen er høj og alle har lyst til at bidrage både på og udenfor banen. Jeg ser derfor TMS, som det rigtige sted for mig, til  at udvikle mig yderligere som håndboldspiller”.