fbpx

Vi byder velkommen til Rikke Vorgaard, højre fløj, der er 20 år. Rikke har i foregående sæson spillet i Ajax, hvor hun  har spillet med på Ligaholdet. TMS har indgået et samarbejde med Ajax, så Rikke fortsat træner en gang om ugen med Ajax. 

Rikke Vorgaard udtaler om sit skifte til TMS:

Jeg har valgt TMS, da holdet og setuppet omkring har leveret rigtig gode resultater, og stadig med store ambitioner, hvilket lyder enormt spændende. Jeg synes, de er et rigtig godt match med de rammer, der gør, at jeg kan lægge lag på mt eget spil, og fortsætte min udvikling fra Ajax. Jeg ser frem til at kunne blive en del af TMS, og bidrage med en masse tempo, høj træningsmoral og god stemning. Jeg ser mig selv falde rigtig godt til på holdet på baggrund af dette, og jeg glæder mig meget til at møde pigerne, og starte sæsonen godt i gang med dem.

Dan Hansen udtaler sig om Rikke:

 Jeg har kendt Rikke, siden jeg var U17 træner i Ajax. Hun er en spiller der er dedikeret til sin sport, har en god trænings ivrig, og går forrest til træning. Hun er en spiller, der har udviklet sig enormt meget de sidste mange år, Rikke har ligeledes lagt en masse fysik på sit spil. Den sidste sæson har Rikke haft en del ligakampe for Ajax. Rikke er oprindelige fra Borup, hun bor i København, og hun er lige blevet student. Jeg glæder mig meget til, at Rikke skal være en del af TMS Ringsteds rejse.

Tomas Laursen udtaler om Rikke:

Det var vigtigt for mig at finde et supplement til Nicoline (Vendelborg) på fløjen, så da Dan foreslog Rikke, synes jeg, det lød spændende. Jeg havde en god snak med Rikke, og efter den var jeg ikke i tvivl om, at hun indeholder de værdier, vi i TMS gerne vil dyrke. Jeg glæder mig til at se de to unge fløje konkurrere om pladsen, og udvikle sig sammen. Det bliver godt.