Louise Hansen

En af 1 divisions bedste forsvarsspillere er også at finde i TMS Ringsted i næste sæson. Louise Hansen og TMS Ringsted er blevet enige om at fortsætte samarbejdet i sæsonen 20/21.

Kylle, som Louise bliver kaldt i det daglige, har i de sidste par sæsoner udviklet sig fra at være en god forsvarsspiller til, at være blandt de bedste i 1division. Hendes kompetencer ligger dog ikke kun i den defensive del af håndbolden, da hun i angrebet både kan løse mange opgaver som bagspiller og streg.

Vi i TMS Ringsted er meget glade for at vi har Kylle i minimum en sæson mere og dermed kan være med til, at sikre et højt udgangspunkt for vores hold i næste sæson.

Chef træner Thomas Brønd udtaler: ”Da det ikke er nogen hemmelighed at vi prioriterer forsvaret meget, er vi meget glade for at Kylle, er at finde i TMS i kommende sæson. Hun er en dejlig spiller at arbejde med og jeg er sikker på at vi kan ligger yderligere på hendes spil til gavn for hende og ikke mindst TMS Ringsted Louise Hansen udtaler”

Louise Hansen udtaler: ”Jeg er rigtig glad for at fortsætte i Ringsted, da vi har et godt sammenhold på holdet, hvilket jeg vægter højt. Derudover har jeg stadig en masse at lære, og jeg føler mig godt tilpas i klubben til at kunne fortsætte min udvikling.”

 

Sophia Lærke Pedersen

Sophia Lærke Pedersen kom til TMS Ringsted i julepausen 2018, her var hun en vigtig brik i TMS Ringsteds forbliven i 1 division. Hun har herefter udviklet sig til en solid 1 divisionspiller. TMS Ringsted er derfor meget glade for at vi kan beholde Sophia i minimum en sæson mere, da vi er blevet enige om at Sophia også spiller håndbold i TMS Ringsted i sæsonen 20-21.

Sophia er en god to vejsspiller som kan løse flere opgaver i forsvaret, lige som hun har mange kompetencer i angrebet. Sophia er ved at gemme sit naturlige rolige væsen og bytte det ud med et mere aggressivt udtryk, som helt sikkert vil være med til at ligge yderligere til hendes spil.

Sophia udtaler ”Jeg har valgt at forsætte i TMS Ringsted. Da der er et godt socialt sammenhold blandt holdene i klubben, hvilket jeg sætter stor pris på. Derudover er der gode professionelle rammer omkring klubben og holdet, som giver mig de bedste muligheder for fortsat at udvikle mig som håndboldspiller.”

Cheftræner Thomas Brønd udtaler: ”Sophia har vist siden hun kom til TMS Ringsted, at hendes niveau er til 1 division. Som træner er kontinuitet en af de vigtige ingredienser i at udvikle et hold, og det er en af grundene til at jeg er meget glad for at Sophia også er i TMS i 20-21. Hun kan både skyde og lave gennembrud og er en yderst habil forsvarsspiller. Jeg er af den klare overbevisning at Sophia vil fortsætte sin meget positive udvikling her i TMS Ringsted”

 

Sofie Andersen

TMS Ringsted er meget glade for at Sofie Andersen fortsætter hos i yderligere en sæson Sofie Andersen har i store dele af sit håndboldliv været i TMS Ringsted og er en af de lokale spillere på holdet, hvilket blandt andet derfor har været vigtigt for os at Sofie fortsætter hos os.

I nuværende sæson har Sofie desværre været en del skadet, men hun er på vej tilbage, hvilket vi glæder os til. Sofie har noget som ikke mange andre i TMS Ringsted har, nemlig et skud som kan bruges langt fra modstandernes mål. Denne kompetence sammen med mange andre gør at vi ser frem til at kunne udvikle Sofie og dermed tilføje flere muligheder til TMS holdet, i vores bestræbelser på at forbedre os hele tiden.

Chef træner Thomas Brønd udtaler: ”Det er altid dejligt når en lokalspiller fortsætter i sin barndomsklub, så kan alle vores ungdomsspiller se at indsats og vilje, krydret med de rette kompetencer, giver en plads på TMS Ringsteds bedste damehold. Jeg ser virkelig frem til at Sofie kommer 100 % tilbage så vi kan få udnyttet hendes kompetencer til glæde for holdet.”

Sofie udtaler: ”Jeg glæder mig til at fortsætte i TMS, hvor jeg har spillet stort set alle mine ungdomsår. Jeg trives rigtig godt og er super glad for at være her.”