fbpx

Malaga – Spanien – er destinationen, når vores bruttodametrup (med enkelte boblere) tager afsted på en uges træningslejr, søndag, den 14. august. Der er 22 spillere og ledere, der deltager i træningslejren. Sved på panden skal de nok få, de vil nemlig udover, deres træningspas også opleve høje temperaturer i det spanske. Finca Naundrup er et resort som er opbygget med sportslige udfoldelses muligheder.

Turen er kommet i stand ved bidrag fra klubben, men pigerne har også selv været ude og skaffe penge til turen. Der er blevet arbejdet ved forskellige arrangementer, solgt Bambusa sokker, skrabelodder og taget vagter ved Lumagica. Udover pigernes egen betaling har en loyal sponsor, malermester Ello givet et bidrag. Vores trofaste speaker, Jan, har også doneret et bidrag til turen, og der er kommet lidt mindre donationer fra private.

Der skal naturligvis siges stor tak for den hjælp, og støtte vores damer får. Vi er overbeviste om, at de i den kommende sæson vil give os lige så flot håndhold.

Turen skal give pigerne en god social oplevelse, men det primære er, at trænerne kan have pigerne til mange træningspas ,og det bliver også til en enkel kamp mod det lokale hold fra Malaga, som spiller med på den europæiske scene i næste sæson.

Winni Wollesen:

Vi har store forventninger til turen, hvor trænerne kan se pigerne i lidt andre situationer, end man kan i hverdags træningen. Som ledelse i TMS Ringsted, er jeg stolt over, at turen er blevet en realitet, og vi håber, at vi kan gøre det til en fast tradition, at vi hver sæson kan tage afsted til Finca Naundrup.

Tomas Laursen udtaler sig om forventningerne til træningslejren:

Mine forventninger er især det sociale aspekt i det, at pigerne kan sammen, vi skal fastholde det gode, vi afsluttede sidste års turnering med.

Så skal vi se på det angrebsmæssige, vores angebskoncept skal være på plads, når vi kommer hjem, sådan at vi kun skal fintune det.

Pigerne har gjort sig fortjent til denne tur, når vi ser på den flotte turnering, vi havde sidste år.

Natascha Wollesen:

Jeg har meget høje forventninger til vores Malagatur. Først og fremmest er vi jo sindssygt glade for, at klubben har givet os muligheden for at komme afsted, og vi er alle indstillet på, at vi skal have det optimale ud af denne tur, både håndboldmæssigt og socialt.

Vi har 4 håndboldpas, 5 styrke/løbepas og en træningskamp mod en dygtig modstander, som har flere landsholdsspillere, og som skal spille Europa League, så det kunne ikke være meget bedre

Vi har derudover nogle piger ,som står for lidt aktiviteter en af dagene samt en padelturnering, og det glæder vi os selvfølgelig også meget til. Det bliver en dejlig tur i varmen, hvor vi får trænet en masse, får styrket relationerne både på og udenfor banen, og hygget med hinanden.

Og så må vi se om, vi får tid og lov til en tur i poolen

Frida Svingholm:

Det er klart, at Tomas skal presse os til maks i træningerne – andet kan ikke forventes. Samtidig forventer jeg også, at de sidste detaljer af vores spil vil blive finpudset, så vi står helt skarpt til sæsonstarten.

Udover træningerne ser jeg meget frem til at hygge mig med de andre piger. Jeg kunne forestille mig, at programmet kommet til at stå meget på sol, volley og padel. Det kan kun blive godt.

Damerne kommer hjem igen den 21. august, og kan se frem til at få prøvet det trænede af allerede tirsdag den 23. august, hvor de spiller træningskamp mod HØJ på udebane, og lørdag den 27. august tager de imod Ikast Håndbold i pokalen, dette sker i DANSK KABEL TV Arena kl. 14.

Så som altid, tag alle du kender med i hallen, og giv damerne jeres støtte.