fbpx

Da TMS ikke har været helt med i toppen i årgang 99, har vi de seneste år haft to store talenter løbende rundt i HIK. Her har Sofie Andersen og Katrine Thomsen spillet med blandt de allerbedste i deres årgang, hvor de blandt andet har deltaget i ungdoms-DM og vundet Lundaspelen.

HIK har nu ikke længere mulighed for at stille et U18 hold, og da pigerne har nået en alder, hvor de kan gøre sig gældende på seniorniveau, er de vendt hjem til TMS Ringsted. I TMS træder de ind i truppen omkring 1. og 3. divisionsdamerne, hvor begge spillere var med på bænken i Bjerringbro, og Katrine Thomsen fik i lørdags spilletid mod Skanderborg.

Der er ingen tvivl om, at begge spillere er fremtidige 1. divisionsspillere i TMS Ringsted, og derfor er vi glade for, at vi er blevet enige om at lave et samarbejde 1½ år frem i tiden.

Sofie bøvler lige nu med en brækket finger, mens Katrine igen er i truppen, når vi drager til SønderjyskE i denne weekend.

Det er fantastisk ,at vi har fået skabt et træningsmiljø, hvor vi kan tiltrække nogle af de største talenter, og det er selvfølgelig altid ekstra dejligt, at det er vores egne, der vender hjem.

Vi glæder os til at følge Katrine og Sofie.

Dennis Jensen
Cheftræner