fbpx

TMS Ringsteds damer i 1. division skulle lørdag åbne sæsonen i damernes 1.division, og åbningen stod imod Aalborg HK, der er nye i rækken efter oprykning i den forgangne sæson.

Kendskabet til Aalborg var inden kampen begrænset, men hvad vi kunne sjusse os frem til var, at Aalborg HK i år bliver et hold, der skal kæmpe hårdt for at undgå nedrykning i denne sæson. Med et mål om en top 7 placering i denne sæson skal vi altså vinde denne kamp. Vi får en okay start og har styr på det meste af 1. halvleg, da der mangler 1 ½ minut af halvlegen fører vi 12-7, men to dumme fejl gør, at vi kun har 12-9 til pausen.

I pausen snakker vi om, at vi skal være bedre på vores afslutninger og blive ved med at løbe, da Aalborg HK har problemer med farten. På trods af at Aalborg HK prøver at udnytte de nye regler til at spille 7 mod 6, er sejren aldrig i fare, og TMS vinder sikkert 24-17. En sejr der burde have været 5-6 mål større, men vi har simpelthen en for stor spildprocent i vores afslutninger! En ting vi SKAL have rettet til på lørdag, hvor vi møder en talentfuld målmand i Frederikke Mono hos Horsens HK.

Sejrens størrelse betyder, at vi spiller en hel reel topkamp på lørdag i Horsens, da vi ligger nummer 1, og Horsens HK ligger nummer 2 efter en 6 målsejr i Virum søndag. Kampen spilles lørdag kl.15.00 i Forum Horsens, hvis man alligevel skulle være i nærheden. Til slut vil jeg gerne takke de mange mennesker, der bakkede holdet op, det betyder utrolig meget! Og stemningen var super i Dansk Kabel TV Arena med to sejre. Så tag familiemedlemmer, venner og lign. med næste gang, når vi spiller lørdag den 1.oktober kl.14.00 mod Fredericia HK 1990 hjemme i Dansk Kabel TV Arena.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 6, Patricia Szölögi 3, Ida Kingo 3, Liza Olsen 2, Sofie Alnor 2, Natascha Wollesen 2, Sofie Lang 2, Caroline Rasmussen 2, Trine Mortensen 1 og Louise Wendelbo 1.

Dennis Jensen
Assistenttræner