fbpx

Det er med stor glæde, at vi i TMS Ringsted skal byde velkommen til klubbens nye sportschef., Dan Hansen, pr. 1. juli 2022.

Lyder navnet bekendt, så er det ikke tilfældigt Dan Hansen har tidligere trænet både damer og herrer i TMS Ringsted, og han skal nu tiltræde som sportschef i klubben.

Om Dan Hansen kan det siges, at han er 46 år, han bor sammen med Rikke og deres to børn.

Dan har mange års erfaring indenfor håndbolden, han har været træner for både U18 og senior. Dan har trænet FIF, TSV Otmar Schweiz Liga, TMS Ringsted, Roskilde, Køge og Næstved. Dan har ligeledes været sportschef i Ajax og HRØ Talenttræner.

Tomas Laursens udtaler sig om ansættelsen:

Jeg er personlig glad for, at Dan har takket ja til stillingen som sportschef. Winni (Wollesen) og jeg har talt om, hvad der skal til for at holde os i toppen af 1. div., og første del var, at vi skulle styrke os på det organisatoriske plan. Det er nu lykkes.

Dan har stor kendskab til klubben, og vil derfor kunne gå i gang med det samme.

Dan Hansen udtaler sig om ansættelsen:

Jeg glæder mig til samarbejdet med Claus (Vinding), Tomas, Winni samt pigerne og klubben TMS.  

Vi skal kunne finde de ekstra procenter, hvis vi skal forsøge at komme det ekstra skridt videre efter den flotte sæson, de lige har afsluttet. Det handler om at frigive nogle opgaver fra trænerteamet – det være sig alt fra at være behjælpelig med at scoute spiller til fremtidens TMS, at have den daglige spiller kontakt – video analyse  – kamp evaluering  – bindeleddet mellem træner teamet og spillerne. De kompetence som træner teamet har , samt min erfaring som tidligere træner, kommer til at styrke setuppet omkring holdet.  Jeg håber, jeg kan være med til at rykke/udvikle vores damer, og ser det som en meget spændende opgave, samt være med på den rejse, som man er i gang med.