fbpx

I forbindelse med sidste turneringskamp sagde TMS damerne farvel og tak til 4 spillere.

Sofie Lang har været i TMS Ringsted næsten to hele sæsoner og har hele tiden været en utrolig vellidt spiller på holdet. Sofie har nogle store kvaliteter både på og uden for banen, men har i sin TMS stået i skyggen af Trine Mortensen på venstre fløj. Vi i TMS håber, at Sofie finder et sted, der kan bruge hendes kompetencer og kan give hende en vigtig rolle, som hendes niveau fortjener.

Liza Olsen kom til klubben i starten af sidste sæson og havde i sin første sæson en kæmpe rolle på holdet. Desværre har skader og sygdom i denne sæson ødelagt det for Liza, som i første omgang har valgt at stoppe med håndbold. Vi holder i første omgang kontakten til Liza og ser, hvad tiden bringer.

Cecilie Dalmose kom til klubben inden den netop afsluttede sæson og har fra første sekund været en gevinst socialt i truppen. En virkelig god pige, som er opmærksom på hendes medspillere. Vi har valgt at gå en anden vej på bagpladserne næste sæson og ønsker Cecilie alt det bedste i sin nye klub.

Charlotte Bisser nåede 1½ år i TMS Ringsted og har gjort det fremragende både offensivt og defensivt. Det har Horsens desværre fået øjnene op for, og derfor drager Charlotte til Jylland for at spille. Vi glæder os allerede til at møde ”Bisser” i næste års turnering og ønsker alt mulig held og lykke. Og håber i øvrigt at se Charlotte tilbage i grønt på et senere tidspunkt.

Held og lykke til alle 4 spillere, som på hver deres måde har været et yderst positivt bekendtskab for TMS Ringsted!