fbpx
Henter tidligere spiller hjem fra Island.
TMS Ringsteds damer i 1. division opruster frem mod næste sæson ved at skrive kontrakt med Patrícia Szölösi, som dermed vender tilbage til TMS efter 3 succesfulde år i den bedste islandske række. Efter Louise Olsens beslutning om at stoppe i TMS, har klubben været på udkig efter erstatning på playmaker positionen, og det er nu lykkedes.
Ungarske Patrícia Szölösi har tidligere været tilknyttet klubben, og der var hun med til at sikre TMS Ringsted oprykning til 1. division. Hun kom til TMS fra den ungarske klub Györ, som hun formåede både at vinde det ungarske mesterskab og pokalturnering med. Derudover har hun en del Champions League kampe på CV´et, med en finaleplads som det bedste resultat.
De seneste tre sæsoner har hun spillet i islandske Fylkir, som befinder sig i den bedste islandske række. Her har hun haft stor succes og leveret præstationer på et meget højt niveau. Med 190 mål i 26 kampe og dermed et scoringssnit på over 7 mål pr. kamp, har Patrícia en stor andel i Fylkir´s nuværende succes. Det resulterede i en 3. plads på topscorelisten samt prisen som bedste spiller og angrebspiller.
Det er derfor en glad Patrícia, der vender tilbage til TMS Ringsted:
”Da muligheden opstod for at vende tilbage til TMS, var jeg ikke i tvivl om, at det var det jeg ville. Jeg har kun gode minder fra min tid i klubben, og flere af mine tidligere holdkammerater spiller der stadigvæk. Derudover ser jeg frem til at blive genforenet med træner Tomas Laursen, som jeg ved er i stand til at få det bedste frem i mig på banen. Efter at have boet på Island i 3 år betyder det meget for mig at komme tættere på min familie i Ungarn og min kæreste i Danmark. De giver mig den nødvendige støtte, der betyder, at jeg kan fokusere 100 % på at spille håndbold. Jeg forventer derfor at kunne bidrage til at få TMS Ringsted op i toppen af tabellen og kæmpe med, hvor det er sjovt. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for at få det bedste ud af mig selv og holdet.”
TMS træner Tomas Laursen glæder sig over tilgangen og nævner samtidig, at klubben desuden har forlænget med Natascha Wollesen. Natascha har været skulderskadet i den forgangne sæson, men er nu på vej tilbage, og dermed er TMS godt rustet på playmaker positionen.