fbpx

TMS Ringsted lavede inden nytår en aftale med tidligere cheftræner Tomas Laursen om at fortsætte som assistent indtil sommeren 2020. Desværre har det ikke fungeret for Tomas at være assistent, og derfor er der lavet en aftale om at ophæve samarbejdet efter denne sæson.

Tomas har om nogen været manden bag de seneste års succes på damesiden i TMS Ringsted, hvor holdet er gået fra 2. division til at være et stabilt 1. divisionshold.

Tomas Laursen fortæller om beslutningen og fremtiden:

– Jeg må bare erkende, at jeg troede jeg var klar til at træde et skridt tilbage og være assistent, men det har jeg ikke været. Det ærgrer mig rigtig meget, da samarbejdet med Dennis har været godt, både inden og efter vores skifte. Hvad fremtiden bringer, ved jeg ikke, men vil stadig følge og holde med TMS Ringsted, da det er min klub om jeg er her eller ej.

Hos TMS Ringsted er elitechef i dameafdelingen Jørgen Pedersen ked af beslutningen:

– Da Tomas kom til os med sit ønske, gik vi selvfølgelig i en dialog og har måttet respektere, at han ønsker noget andet. Der er ingen tvivl om, at Tomas har været en nøgleperson i dameafdelingen i TMS Ringsted og har været en respekteret træner i klubben. Vi ønsker Tomas al held og lykke og er glade for, at forløbet har været helt udramatisk og er foregået i en god dialog, og i god tid til at finde en ny assistent til Dennis Jensen.

Cheftræner Dennis Jensen takker for det gode samarbejde, men ærgrer sig over, at det stopper nu:

– Det er virkelig ærgerligt, at Tomas har valgt at stoppe, men jeg må også respektere, at han har andre ønsker. Både som assistent og chef har jeg haft et super godt samarbejde, både professionelt og privat. Så skulle Tomas finde en anden klub at være træner i, så håber jeg, han får succes med det. Jeg håber, at vi kan finde en kompetent afløser, så vi kan videreføre det kæmpe arbejde Tomas har lavet i dameafdelingen i TMS Ringsted.