fbpx

Selvom hele håndbold Danmark ligger stille, arbejder vi fortsat i TMS Ringsted og vi kan nu præsentere assistenttræneren til dameholdet til den kommende sæson.

Det bliver en rigtig Ringsted dreng, der sammen med Per Wulff, skal stå i spidsen for damerne i næste sæson.

Claus Vinding har sagt ja til at være en del af dame teamet for de næste to sæsoner.

Den sportslige ansvarlige for damerne Winni Wollesen udtaler: ”Vi er enormt glade og også stolte af, at Claus har sagt ja til at danne makkerpar med Per. Vi har flere gange forsøgt at knytte Claus til dameafdelingen og denne gang lykkedes det. Claus har nu fundet den fornødne tid til igen at være træner på højt niveau.

Claus er et stort aktiv og jeg har kendt Claus gennem rigtig mange år og ved han er super engageret og kan bidrage med en masse ny energi, en masse inspiration til vores forholdsvise unge trup.

Han er en rigtig klubmand og er typen der går ”all-in”, når han siger ja til noget.

Jeg har derfor en stor tiltro til, at vi har fået sammensat en trænerduo, der kan løfte TMS damerne op på næste niveau.”

Cheftræner Per Wulff udtaler:” Jeg er utrolig stolt over, at vi kan tilføre Claus Vinding (også kaldet CV) til dame holdet i TMS Ringsted.

CV vil få en vigtig rolle og være en god makker til mig, således at vi sammen kan udvikle dame siden i TMS Ringsted.

CV har vist gennem sin karriere (både som spiller og træner), at han brænder 100% for det han committer sig til, og et kæmpe plus for både klubben og mig er, at han brænder for klubben, som har tilført ham grøn blod i årene.

Hans spille- og trænererfaring vil både pigerne og jeg komme til at nyde godt af.

Så stort velkommen til damesiden CV.”

Claus udtaler:” Jeg ser nogle spændende muligheder i det damehold, som TMS Ringsted har på tegnebrættet.

Jeg ønsker samtidig, at udvikle mig som træner i en klub, hvor tilgangen til sporten passer til mine ambitioner, ikke mindst glæder jeg mig til, at prøve kræfter med damesiden og til samarbejdet med Per Wulff. Per har jeg tidligere har haft fornøjelsen af, at samarbejde med omkring TMS herre 2.div. inden min afstikker til Dalby.

Jeg får på den her måde også mulighed for, at give noget tilbage til den klub, hvor jeg selv har haft mange gode oplevelser på og udenfor banen og jeg ser meget frem til min nye rolle som assistenttræner.”

TMS Ringsted og Claus har indgået en 2-årig aftale gældende fra 1. juli 2020.