fbpx

Vi rigtig glade for at kunne offentliggøre en forlængelse af Anne Cathrine Lundbye.

AC skal i gang med hendes fjerde sæson i den grønne trøje. AC er i skrivende stund holdet topscorer.

Hun har igennem sæson 21/22 lagt flere lag på sit spil og på træningsbanen, har hun været igennem en god udvikling.

AC har igennem denne sæson vist, at hun vil noget med hendes håndbold. Hun træner seriøst og hun er altid velforberedt og bidrager med hendes efterhånden store rutine til holdet.

Som spiller er AC faldet rigtig godt på plads i TMS Ringsted i denne sæson og hun befinder sig godt i den rolle hun har fået, hun nyder godt af den store tillid som trænerne viser hende og AC betaler tilbage ved at yde maksimalt til hver kamp og træning.

I TMS Ringsted er vi glade for forlængelsen, idet AC også betyder meget for holdet udenfor banen.

AC udtaler om hendes forlængelse:

” Jeg er super glad for min beslutning om at tage et år mere i TMS Ringsted. Vi har et rigtig godt sammenhold og et super godt træningsmiljø. Jeg er glad for mit trænerteam, da jeg får en masse tillid, hvilket har udviklet mig som spiller.

Jeg ser frem til endnu et år, hvor vi forhåbentlig kan forblive et tophold i 1. division.”