fbpx

Vi er meget stolte over, at vi har lavet nye aftaler med AC og Laura.

AC skal i gang med hendes tredje sæson i den grønne trøje. AC har netop afsluttet en flot sæson og blev holdets topscorer.

AC har igennem sæson 20/21 lagt flere lag på sit spil og på træningsbanen har hun været igennem en stor udvikling.

Vi er derfor i TMS rigtig glade for, at vi kan være en del af AC videre udvikling og vi er sikre på, at vores træningsmiljø og AC er et godt match.

 

Laura har efterhånden spillet rigtig mange år i TMS. Laura har efter en skadespræget sæson 19/20, spillet en sæson uden skader. Det har betydet meget mere spilletid og hun har i mange kampe vist, hvilket talent hun er og hvor mange kompetencer hun har.

Laura arbejder stenhårdt i træningslokalet og vi er sikre på, at hun kommer til at vise endnu mere af sig selv i den kommende sæson.

Det er vigtigt for os i TMS, at skabe en kontinuitet og derfor er vi rigtig glade for, at kunne fastholde en god stamme fra den netop afsluttede sæson og den er AC og Laura en stor del af.

 

AC udtaler om hendes forlængelse:

” jeg har valgt at tage et år mere i TMS, da jeg synes sammenholdet og træningsmiljøet er rigtigt godt. Jeg håber, at jeg kan udvikle mig endnu mere og blive en mere komplet håndboldspiller. Vi har det rigtig godt socialt på holdet og det er noget jeg vægter højt”

 

Laura udtaler:

”Jeg er rigtig glad for min beslutning om, at fortsætte i TMS i næste sæson. Klubben tilbyder gode rammer og et godt træningsmiljø, hvor jeg forventer at kunne fortsætte min udvikling og bidrage til, at holdet kan placere sig i den bedste del af rækken. Truppen består af en fantastisk gruppe piger, som jeg har det rigtig godt sammen med og derfor glæder jeg mig også meget til endnu en sæson i den grønne trøje”.