fbpx

I sæsonens første 12 kampe har de 3 venstre fløje i truppen måttet løse højre fløj også. Dette har de gjort ganske udmærket, men vi har stadig holdt øjne og ører åbne for en venstrehåndet fløjspiller. Vi har nu været så heldige, at Charlotte Bisser har besluttet at vende hjem fra Norge, hvor hun har spillet for HK Halden, som ligger på en 9. plads i den norske liga.

Vi ser det som lidt af en appelsin, der er faldet ned i turbanen hos os, og at vi har tilknyttet Charlotte på en 1½ år lang kontrakt gør, at vi har sikret os en topspiller på højre fløj i 1.division i både indeværende og næste sæson. Charlotte Bisser kan bidrage både forsvar, angreb og kontramæssigt i vores højre side og er en klar styrkelse i alle spillets facetter.

Vi håber at have ”Bisser” spilleklar til kampen på lørdag i Aalborg, men det kræver, at vi får alt på plads i forhold til spillercertifikat og lign.

Vi glæder os til at se Charlotte i kamp, hvor vi er sikre på, at hun vil vise hjemmepublikummet i Dansk Kabel TV Arena sit høje niveau.