fbpx

Med kun to kampe tilbage lå TMS Ringsteds damer i en direkte duel med Holstebro Håndbold om at være med i oprykningspillet. Derfor var TMS Ringsted til eftermiddag forpligtede til at vinde over Roskilde Håndbold, som med en 2. plads i puljen er sikret oprykningspil.

Da holdene mødtes i december, var det TMS, der løb med sejren, men dagens kamp blev desværre en for stor opgave for TMS Ringsted, der måtte se sig slået med 25-19, og derfor ikke selv kan nå oprykningspillet.

TMS Ringsted fik en svær start på kampen, og kunne med for langsomt spil ikke finde mulighederne. Imens havde hjemmeholdet det mere ubesværet, og efter 9 minutter havde de bragt sig foran 5-1. Det fik TMS til at trykke på timeout-knappen.

Der skulle efterfølgende ikke mere end et presspil til, for at Anne Cathrine Lundbye kom i gang og kunne sætte bolden i mål. Kort efter trak Louise Hansen et straffe, som Matilde Madsen omsatte til mål. Med yderligere godt forsvarsspil, havde TMS reduceret til stillingen 6-4.

Med 13 minutter spillet var der langt mere energi at spore hos TMS Ringsteds damer. Men det var veloplagt Roskilde-mandskab, som var mødt op til kamp, og med den haltende start, som TMS havde fået, var det en stor opgave at skulle arbejde sig op igen.

Der gik da heller ikke længe før Roskilde igen havde udvidet deres føring til 11-6 efter 20 minutters spilletid.

Et tydeligt hårdtarbejdende TMS-hold måtte kæmpe i defensiven på at holde hjemmeholdet væk, mens de ligeledes brugte mange kræfter i offensiven, hvor de ledte efter muligheder og åbninger. En stor udfordring var der også at skyde sig forbi Roskildes målvogter, der havde særdeles godt styr på TMS Ringsted-skytterne.

I de sidste 5 minutter af første halvleg fik TMS igen spillet sig lidt tættere på hjemmeholdet, men både det sædvanlige overblik og præcisionen haltede. Pausestillingen blev derfor 13-10 til Roskilde, der dog måtte tage imod en 2-minutters udvisning med 3 sekunder igen.

På trods af at TMS startede 2. halvleg i overtal, var det Roskilde, der inkasserede første mål og klarede sig igennem deres undertalsperiode uden skrammer.

Kort efter måtte Liv Poulsen ud at sidde i 2 minutter efter et slag mod hovedet i en forsvarsaktion. Undertalsperioden klarede de sig dog også helskindet igennem.

Aggressiviteten har i de sidste mange af TMS’ kampe været tydelig gennem hele kampen.

I dagens kamp – i de perioder hvor TMS havde fart og determination i deres beslutninger – var det da også flot håndboldspil, der førte dem til gode chancer og lette mål.

Men der var også længere perioder, hvor aggressivitet udeblev. Det resulterede i, at hjemmeholdet flere gang kunne holde TMS i forsvaret, og samtidig lægge afstand til dem. Stillingen var efter 44 minutter dermed 20-15 til Roskilde.

TMS Ringsted kæmpede hårdt, men målene udeblev selv ved de største chancer. Både Anne Cathrine Lundbye og Nicoline Vendelborg kunne ved to 100 procent chancer ikke passere Roskildes målvogter.

I det 48. minut kunne Matilde Madsen reducere ved et straffekast til stillingen 20-17, og der var igen håb for gæsterne. Men ved hvert et mål af TMS, svarede Roskilde igen i den anden ende.

Ved stillingen 21-18 tog TMS igen timeout med godt 5 minutter tilbage i forsøget på at vende situationen.

Men det var Roskilde Håndbold, der var ovenpå i dag, og de havde på 2 minutter inkasseret yderligere 2 mål til stillingen 23-18.

I kampens dødende minutter måtte Laura Westerdahl-Møller hjælpes fra banen i tydelige smerter og modtage behandling på sidelinjen.

TMS kunne i mellemtiden ikke svare igen på det Roskilde Håndbold kom med, og kampens resultat blev 25-19.