fbpx

Både Louise Wendelbo (til venstre på billedet) og Natascha Wollesen forlænger deres kontrakter med TMS Ringsted.

Damernes forsvarsklippe fortsætter i TMS Ringsted

Der er en spiller i damernes trup, som har gennemgået en rivende udvikling i denne sæson, og specielt defensivt været afgørende for TMS Ringsteds flotte resultater. Louise Wendelbo har spillet forrygende i TMS’ midterforsvar, og har derfra også været et godt våben i vores kontra, som vi løber med to strege. Når Louise får tid i angrebet, bliver det også bedre og bedre, og både ryk og afslutninger er skarpere og skarpere.

Vi er super glade for, at Louise Wendelbo har valgt at forlænge sin kontrakt for endnu en sæson frem til sommeren 2018.

En rigtig TMS pige forlænger!

Natascha Wollesen har mere eller mindre spillet hele sit liv i TMS Ringsted, og den hurtige playmaker tager endnu et år i klubben. Natascha startede sæsonen stærkt, hvorefter at hele december måned røg pga. en skulderskade, som før har drillet hende. Nu er skulderen god, og Natascha spillede senest en flot kamp med to flotte mål i sejren mod SønderjyskE.

Natascha har underskrevet en kontrakt, der gælder for sæsonen 2017/2018, og vi glæder os til, at hun bare bliver stærkere og stærkere, jo bedre skulderen bliver. Vi har med denne forlængelse sikret, at vi holder på en TMS pige, som arbejder hårdt i træningslokalet både til træning og i sin fritid.

Vi glæder os til at følge Natascha i endnu en sæson.