fbpx

Målet inden sæsonen var en plads i top 7, en målsætning, som vi har været tæt på i 25 spillerunder, og som i høj grad er blevet ødelagt af skader. Amanda Dahl spillede 14 kampe på nedsat kraft, inden sin skulderoperation. Liza Olsen spillede blot 9 kampe grundet sygdom og en skadet finger. Og Ida Kingo har det meste af sæsonen været ud og ind. Det lagt sammen med, at Lea Laursen aldrig kom i gang efter skulderskade og en målvogter, der stoppede halvvejs, må vi sige, at det er godkendt, at vi aldrig kom i nærheden af nedrykningsfare. Samtidig valgte vi at sende spillere ned og hjælpe vores Hold 2, som kæmpede om oprykning til 2. division. Et vigtigt mål for os, som lykkedes!

Vi har endda hentet storsejre over Fredericia og Vendsyssel, og drillet EH Aalborg på udebane, efter vores trup blev meget smal. Vi har kørt nogle spillere hårdt, og mange har trængt utrolig meget til denne ferie. Vi skal selvfølgelig også have de kritiske briller på og sige, at det ikke er godt nok at hente 0 point mod Gudme eller at spille uafgjort mod Bjerringbro i egen hule.

Derfor glæder vi os voldsomt til at starte arbejdet op mod den kommende sæson, hvor vi synes, at truppen både er bredere og stærkere, end den vi har haft i år. Så vi forventer at kunne lægge et lag på og spille med i den lidt sjovere del af 1. division.

Tak til alle dem, som har været i hallen og støttet pigerne til kampene, og en helt særlig tak til folk omkring holdet og folkene i TMS Crew, som sørger for, at alt spiller 100 %, når vi spiller på hjemmebane.

Til slut skal der lyde et kæmpe held og lykke til Tomas Laursen, som jeg har haft et fantastisk samarbejde med de seneste to sæsoner!

God sommer

Dennis Jensen
Cheftræner
TMS Dameafdeling