fbpx

Én af sæsonens sværeste opgaver ventede TMS damerne lørdag, da holdet tog turen til Aabenraa for at møde SønderjyskE på udebane. SønderjyskE har et rækkens aller stærkeste hold og har været skræmmende gode på hjemmebane. Der var dog tro på tingene, da man havde drillet sønderjyderne på hjemmebane og i forrige sæson kun tabte med 1 på udebane.

Al den tro forsvandt hurtigt, da vi leverer den dårligste halvleg i min tid omkring holdet. Efter 13 minutter tager vi vores 2. timeout! Og stillingen er 9-2 til hjemmeholdet, og intet er lykkedes på dette tidspunkt og kun et par gode redninger af Kamilla Davidsen i målet gør, at kampen ikke er totalt afgjort. Det er den så til gengæld ved pausen, hvor tavlen i den splinternye arena viser 17-7.

2. halvleg bliver en ørkenvandring, hvor vi skal forsøge at rejse os og holde skindet på næsen. Som noget af det eneste denne lørdag, lykkes dette for os. Vi vinder 2. halvleg 14-13, til dels fordi vi spiller væsentlig bedre, og til dels fordi SønderjyskE går ned i kadence. Vi må bare erkende, at vi på vores gode dage kan spille op med alle hold i rækken, men samtidig erkende, at når vi så rammer et så lavt niveau som denne lørdag, så er vi lysår fra de bedste hold i rækken.

Et stort lyspunkt i 2. halvleg var Julie Skipper, der stod i målet, med en redningsprocent på 50.

Samtidig skal der lyde en stor ros til SønderjyskE, som straffede hver eneste af de mange fejl, vi lavede, og som virkelig ramte deres topniveau denne dag.

Nu venter en pokalkamp mandag aften, inden vi har pause til onsdag den 7. februar, hvor Horsens kommer på besøg i Dansk Kabel TV Arena kl. 19.00. Vi håber i kommer og bakker pigerne op denne dag.

Målscorere for TMS Ringsted: Louise Wendelbo 6, Natascha Wollesen 5, Cecilie Dalmose og Trine Mortensen 3 hver, Amanda Dahl, Emma Navne, Julie Skipper og Charlotte Bisser 1 hver.