fbpx

TMS’ damer overraskede sidste weekend med at slå Roskilde hjemme. En sejr vi har været utrolig stolte af, specielt efter at vi kæmpede os tilbage fra 4-10. Udover 3-0 til Hadsten fik vi egentlig en fin start i det jyske, men efter 11-10 med 5 min. igen, får Hadsten to heldige mål, mens vi rammer stolpen to gange. Så stillingen ved pausen er 14-10 til hjemmeholdet.
Herfra får vi aldrig kontakt, og hele 2. halvleg bliver det os, der prøver forskellige tiltag for at komme tilbage i kampen.

Med 5 minutter igen er vi endda bagud med 9, hvorefter vi får pyntet lidt på resultatet. Og taber 28-21.

En fuldt fortjent sejr i en larmende kulisse, som var sjov at prøve for holdet, men også en udfordring, da det gjorde det svært at kommunikere fra bænk til banen.

Næste hjemmekamp for damerne er lørdag den 25. marts kl.14:00 i Dansk Kabel TV Arena, hvor Ajax København kommer på besøg. Holdet har netop sikret sig 1. pladsen i rækken, så det bliver sikkert en svær opgave.

Målscorere for TMS Ringsted: Amanda Dahl 12, Caroline Rasmussen 3, Sofie Lang 2, Liza Olsen, Sofie Alnor, Natascha Wollesen, Charlotte Bisser 1 hver.