fbpx

Lørdag skulle TMS damer spille allerede kl. 13.00 på udebane mod Aalborg HK. Derfor havde vi taget beslutningen om at tage til Aalborg fredag aften og tage en overnatning på et lokalt hotel. Efter den lange tur, og lidt hygge på værelserne, hoppede vi i seng, så vi var klar til lørdagens kamp. Vi ankom til en meget lille hal, hvor der for at sige det pænt ikke var styr på noget som helst. Setuppet til kampen svarer bestemt ikke til 1.divisionshåndbold, og optakten var en rodet affære.

Vi var inden kampen helt enige om, at det ikke skulle ødelægge kampen for os, og vi skulle godt fra land. Lad det være sagt med det samme, det kom vi ikke! Bum Bum, og pludselig var vi bagud 9-4 og måtte tage time out. I denne time out blev vi enige om at gå frem i 5-1 for at forstyrre Aalborg HKs 7 mod 6 spil, som de spillede i 60 minutter. Det lykkedes, og det var vores tur til at vinde 9-4 i en periode. Derfor var stillingen ved pausen 13-13.

Vi snakkede om, at vores angreb havde været okay, og forsvaret og målmændene skulle steppe op. Det lykkedes aldrig, og vi lukkede 15 mål ind i 2.halvleg. Heldigvis viser vi super flot angrebsspil og laver selv 18 mål. Her skal der lyde ros til de to debutanter i Camilla Larsen og Charlotte Bisser (topscorer), plus Sofie Holst, som spillede fuld tid i angrebet. Det blev altså til en sejr på 28-31, og vi kunne rejse hjem med to vigtige point, som gør, at vi holder fast i toppen.

Vi har nu kamp lørdag, tirsdag og søndag, hvoraf de to første er hjemme i Dansk Kabel TV Arena. Vi håber på en super opbakning! Vi tager imod Horsens på lørdag d. 14. januar kl.14.00.

Målscorere for TMS Ringsted: Charlotte Bisser 6, Caroline Rasmussen 5, Sofie Holst og Camilla Larsen 4 hver, Liza Olsen og Trine Mortensen 3 hver, Patricia Szölösi og Louise Wendelbo 2 hver, Sofie Alnor og Siw Aabech 1 hver.