fbpx

TMS Ringsteds 1. divisions damehold var søndag på sæsonens længste udebanetur, kampen mod Vendsyssel skulle spilles i Brønderslev. Vi sørgede for at være der i god tid og indtage frokost og gå en god lang tur i den flotte nordjyske by. Men fokus lå kun et sted, nemlig kl. 15.00, hvor der ventede en svær opgave. Godt nok lå Vendsyssel sidst med 0 point for de første 5 kampe, men de havde på hjemmebane drillet flere af de andre tophold. Samtidig havde TMS de seneste 3 gange, man har været derovre, tabt stort hver gang.

Under opvarmningen finder vi ud af, at Vendsyssel har fået tilført en tidl. ligaspiller, som erstatter den ellers skadede Cathrine Sylverstersen, som vi godt vidste var ude. Så igen et hold for mere eller mindre fuld styrke. Vi var uden sygdomsramte Sofie Holst og med Ida Kingo, som ikke havde trænet op til pga. knæproblemer.

Første halvleg forløber egentlig, som vi håber, hvor vi følger med i starten og stille og roligt bringer os foran med 7-11. Desværre laver vi i den afsluttende periode nogle børnefejl, som koster, og pludselig er stillingen 12-13 til pause.

Til pausen er der lidt frustration at spore, både over egne fejl, men også over, at vi ikke helt kan finde linjen i dommerne skridt- og straffekastkendelser. Et dommerpar der i øvrigt dømte en fin kamp, men med en lidt speciel linje for skridt, som vi lige skulle indstille os på.

Hele 2. halvleg er tæt og med skiftende føringer, og nu lugter Vendsyssel jo blod. Vi finder aldrig vores angrebsspil, men vores kontrafase redder os og holder os inde i kampen. Her er Trine Mortensen helt forrygende og sammen med Kamilla Davidsen, der gør det godt i målet, lyser de klarest op i kampen.

Til sidst er det hele ved at tippe til Vendsyssels fordel, og de fører 24-22 med 5 minutter igen. Her får vi sat en prop i, og Sofie Alnor laver to vigtige mål til 24-24. Herefter bliver der ikke scoret mere, selvom vi mener, at vi scorer til 25-24 i en situation, hvor dommerne mener, at der er overtrådt.

Men det tabte point kan vi kun laste os selv for. Ingen hold i denne række slår man, hvis man spiller for 90 %. Vi kan derfor på dagen være glade for et enkelt point, der gør, at vi stadig ligger delt nummer 2 i rækken.

Målscorere for TMS Ringsted: Trine Mortensen 8, Liza Olsen og Amanda Dahl 4, Sofie Alnor og Patricia Szölöci 3 hver og Caroline Rasmussen 2.

Vi vil så gerne holde os med i toppen, så vi håber, at I vil komme på torsdag d. 3. november kl.19.30 i Dansk Kabel TV Arena og støtte holdet, når vi tager imod VSH i en kamp, hvor vi skal have to point for at beholde den gode hjemmebanestatistik, som vi har.

Dennis Jensen
Assistenttræner