fbpx

YES! Sejr i Fredericia, og vi er ikke helt hægtet af i toppen, og endnu vigtige så er: Bundspøgelset væk med 7 point til nedrykning.

Men glæden over at være med i udkanten af toppen kan blive kort! SønderjyskE, som ligger nummer 2 i rækken, og som har vundet 7 kampe i træk, kommer på besøg, og taber vi denne kamp, er vi nok sat af i toppen.

Lige nu er stillingen:
1. Ajax, 25 p.
2. SønderjyskE, 24 p.
3. Fredericia, 22 p.
4. Hadsten, 22 p. (spillet en kamp færre)
5. Roskilde, 20 p. (spillet en kamp færre)
6. TMS, 19 p.

Roskilde og Fredericia mødes fredag aften, dvs. at en af dem får 2 point eller begge får 1. Så skulle vi tabe til SønderjyskE, er vi 4 til 6 point væk fra top 3, som giver kval-kampe til Ligaen. Det er ikke et mål for os at nå denne top 3, men vi vil jagte chancen, så længe den er der!

Vi kommer til kampen med tro på egne evner efter en 27-22 sejr i Fredericia, som faktisk er Fredericias andenstørste nederlag på hjemmebane i denne sæson. Samtidig ved vi, at vi pressede SønderjyskE maksimalt i den omvendte kamp, og kun et brændt skud 10 sekunder før tid skilte os fra et point, hvor vi tabte 29-28.  Vi føler, at mange ting lykkedes derovre, og føler samtidig, der er mange ting, som vores forsvar og vores målmænd kan gøre bedre.

Men vi skal ramme højeste niveau for at drille topholdet fra SønderjyskE, og hvis vi skal det, er vi afhængige af jeres hjælp fra tilskuerpladserne. Så brug jeres lørdag eftermiddag i Dansk Kabel TV Arena! Kampen fløjtes i gang kl.14.00 (husk der er gratis adgang).

Dennis Jensen
Assisterende træner