fbpx

Med tilgangen af ungdoms landsholdsspiller Sylvie Gamys er vi på plads med vores venstre fløje. Og vi ser frem til det nye makkerskab med Sylvie og Rie. Vi er meget glade for at vi har fået mulighed for at tilknytte Sylvie til truppen.

Sylvie er en ung talentfuld venstre fløj som kommer til TMS Ringsted fra Vendsyssel Håndbold. Sylvie har tidligere spillet i Jersie Hk, TIK-Taastrup, Ajax København, Vendsyssel Håndbold.

Sylvie tegner den profil som vi gerne ser i TMS Ringsted, ung og klar på at udvikle sig via hårdt arbejde.

Per Wulff udtaler

Sylvie er en spændende spiller som vi har haft holdt øje med noget tid. Da muligheden opstod for at vi kunne få Sylvie til TMS Ringsted, var der ingen betænkningstid. En spiller som kva sin unge alder har prøvet meget, vil man meget gerne tilføre sin trup. Vi skal udvikle Sylvie mere og dermed udnytte det store potentiale der ligger gemt i hende. Hun er meget arbejdsom og har nogle tydelige kompetencer som vi nu fællesskab skal hæve. Et arbejde som vi glæder os meget til at komme i gang med.

Sylvie udtaler om sit skifte til TMS Ringsted

Jeg er rigtig glad for mit skifte til Ringsted. Jeg har haft en god dialog med klubben, hvor jeg føler at træningsmiljøet og spillernes ærgerrighed matcher perfekt op med mine egne forventninger. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af det hele og at give den maks gas!!