fbpx

Lørdag var tiden endelig kommet. 1.hjemmekamp for damerne i TMS Ringsted, hvor rækkens stærkeste hold kom på besøg. Horsens Elite har inden denne sæson oprustet med flere tidligere ligaspillere, og har derfor suppleret deres i forvejen stærke trup. I mine øjne rækkens klart stærkeste trup.

Kampen starter godt for os, og efter 10:40 kan Emma Navne scorer på straffekast til stillingen 5-3. Den føring holder vi helt frem til 10-8, hvor vi desværre rammer en dårlig periode og kommer bagud 11-12. Efterfølgende laver begge hold et mål hver og kan gå til pause med 12-13.
En absolut godkendt halvleg, hvor vi matcher det gode Horsens hold til fulde.

2.halvleg starter skidt, og vi kommer bagud 12-15. Her sad mange nok med fornemmelse at Horsens kunne stikke af, men de piger vi har samlet i år, er altså lavet af noget specielt. 8 minutter senere med 41:05 scorer Emma Navne endnu en gang på straffekast til stillingen 18-15, vi har lige vundet en periode 6-0!

Efter 19-16, følger desværre en scoringspause på 8 minutter hvorfor stillingen er 20-20 efter 51 minutter.

I den periode og også i resten af kampen, føler vi at vi er forfulgt rigtig meget af uheld. Rigtig mange skud på stolperne, og endda også enkelte skud der rammer flere stolper gør at Horsens rykker stille og roligt fra.

Ved 20-23 går der satsning og lidt indianer bold i den, og sejren til Horsens kommer til at lyde på 21-25.

En af de bedste kampe vi har deltaget i meget længe, med 2 gode hold på banen. En kamp som har bekræftet os i at vi har sammensat de rigtige spillere, og at vi arbejder med de rigtige ting i hverdagen. Jeg tør i hvert fald godt at sige det, TMS damer kommer til at spille med hvor det er rigtig sjovt i denne sæson.

Vi har nu 14 dages kamppause, inden 2 udekampe på Fyn mod DHG Odense og Gudme. Næste hjemmekamp er derfor først lørdag den 20/10 mod Fredericia.

Målscorere for TMS Ringsted
Emma Navne, Louise Wendelbo og Louisa Mittet 4 hver, Trine Mortensen og Julie Gottschalksen 3 hver, Julie Frilund 2 og Amanda Dahl 1

Dennis Jensen
Cheftræner