fbpx

Katrine har forlænget vores samarbejde med endnu en sæson. Katrine har været i klubben i rigtig mange år og selvom vejen går til Ringsted fra Odense, har Katrine valgt at tage en sæson mere i klubben.

I TMS Ringsted, er vi selvfølgelig rigtig glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde og fortsat fastholde den kontinuitet, der er så vigtig for at skabe gode resultater.

Katrine har gennem den seneste sæson haft en stor betydning for, at holdet har klaret sig så godt.

Katrine er en af vores centrale forsvarsspillere og her knokler hun sammen med Louise og Frida med, at binde vores base sammen i den defensive ende, samtidig er Katrine i den offensive ende, meget bevægelig og hun er gribe og scoringssikker.

Vi i TMS Ringsted er meget glade for forlængelse med Katrine, da hun for det første er en rigtig TMS pige og dernæst er hun god for vores trup. Katrine arbejder meget målrettet og seriøst med hendes opgaver i begge ender af banen.

Katrine har spillet hele sæsonen og er kommet godt over hendes skulderskade, som holdt hende ude i dele af sidste sæson. Det kan vi godt mærke og vi ved, der er rigtig meget mere i Katrine, som vi skal videreudvikle i kommende sæson.

Katrine udtaler om hendes forlængelse:

“Jeg har valgt at forlænge med TMS Ringsted, da jeg har det rigtig godt i klubben. Jeg trives både på og uden for banen, og vi har det godt sammen på holdet. Derudover synes jeg, at der er gode rammer for at videreudvikle mig individuelt såvel ser jeg en videreudvikling af hele kollektivet.”