fbpx

Damerne fra TMS var maksimalt klar til opgøret i Odense mod DHG i lørdags. 2 gange havde de slået os i opstarten, og vi ville samtidig gerne følge op på den gode præstation i Horsens.
Desværre virkede det til at vi var lidt for klar, overtændthed gjorde at spillet blev for individuelt og man tog mange chancer og forhastede skud i angrebet. Dette blev straffet på kontra af et på dagen godt spillende DHG hold. 3-0 efter 8! minutter og TMS Time-out.
Dette bliver til 9-4 efter 16 og ny time-out.

Her efter rammer vi det rigtig spændingsniveau og får pyntet til 13-10 ved pausen.

Men igen starter vi skidt og 16-10 står der på tavlen, en situation hvor kampen er ved at glide ud af vores hænder.

Vi går i 7 mod 6 og vinder en periode 4-1, inden Emma Navne bliver præsenteret for sin 3 udvisning i opgøret. Vi kan stille store spørgsmålstegn ved 2 af udvisningerne, så derfor rigtig ærgerligt for os og ingen tvivl om at dette bliver afgørende for kampens udfald. Men pigerne kæmper videre, og med 7 minutter igen, kan vi score til 22-21 og vi er helt med. Her er vi så rigtig uheldige, med 2 heldige scoringer kommer DHG på 24-21, og luften går endegyldigt af ballonen hos de grønne.
En fortjent sejr til et godt spillende og kæmpende hjemmehold, på en dag hvor vi ikke rammer niveau. Vi kan ikke sætte noget på fighterindsatsen, men det var sådan en dag hvor det hele gik lidt i mod.

Situationen er ikke kritisk i tabellen, da alle hold undtagen Horsens har tabt point, hvilket tyder på en tæt og uforudsigelig række.

Vi tager på søndag allerede turen til Fyn igen, hvor vi giver Gudme et besøg. Så er du i nærheden er der kampstart kl.15:00 i det sydfynske.

Målscorere for TMS Ringsted:
Louisa Mittet 6, Amanda Dahl 4, Julie Gottschalksen og Trine Mortensen 3 hver, Emma Navne, Katrine Thomsen og Julie Frilund 2 hver, Louise Wendelbo 1