fbpx

TMS Ringsteds 1.divisions damer drog lørdag til Skanderborg for at spille en svær, svær udekamp. Og hvis ikke den i forvejen var svær nok, var TMS ramt af i alt 4 afbud. Liza Olsen med efterveerne af en operation for blindtarmsbetændelse, Amanda Dahl og Sofie Lang med skulderproblemer, og Siw Matras var af sted med det færøske landshold.

Derfor skulle der tænkes alternativt, og måske sættes nogle lidt andre mål om gejst, fightervilje og kynisme i spillet. Da den efter 12 minutter står 5-1 til hjemmeholdet, og vi ikke rigtig er i nærheden af at score yderligere, er alt dette ved at falde godt og grundigt på gulvet. Men efter en time-out får pigerne hevet sig op, og med godt forsvar og fint angrebsspil er vi pludselig foran 7-8. Skanderborg får lavet et par mål og fører ved pausen 9-8. Et yderst brugbart resultat.! Skanderborg starter 2. halvleg i 7 mod 6, hvilket vi må være ærlige at sige, at vi aldrig rigtig får løst. Derfor laver Skanderborg i 2. halvleg 17 mål, hvilket gør det totalt umuligt for os at følge med.

Vi taber kampen 26-22, et yderst godkendt resultat i den situation, vi var endt i med fire afbud fra stamspillere.

I kampen skal der lyde stor ros til Charlotte Bisser, der i begge ender spiller en af de bedste kampe, hun har spillet i TMS trøjen.

Kampen gav desuden 1. divisionsdebut til Janne Brun, som er af egen avl, og som kun er 1. års U18 spiller! Dybt imponerende, at Janne allerede er klar til at byde ind på dette niveau.

Næste opgave er på hjemmebane mod de absolutte topfavoritter til at vinde rækken fra SønderjyskE, der blandt andre har sidste sæsons TMS topscorer Caroline Rasmussen i folden.

Vi må til denne kamp se, hvad situationen er. Det eneste, der er sikkert er, at, Siw er tilbage fra landsholdstjeneste.

Målscorere for TMS Ringsted: Charlotte Bisser 9, Trine Mortensen 5, Emma Navne 3, Natascha Wollesen 2, Louise Hansen, Cecilie Larsson og Louise Wendelbo 1 hver.