fbpx

Der var sjællandsk opgør på menuen i Dansk Kabel TV Arena, da Rødovre kom på besøg.

Inden kampen har vi haft meget fokus på vores angrebsspil og på mere flow i den del af spillet. Samtidig har vi haft tendens til at blive ukoncentrerede, når vi kom foran i kampene. Disse ting skulle rettes imod rækkens bundprop.

1. halvleg er det meste af vejen tæt, men vi får skiftet væsentligt mere ud end gæsterne, som spiller meget med de samme spillere. Dette gør, at vi kan lave et lille knæk til sidst i halvlegen, og vi fører 12-10. Undervejs måtte Kamilla Davidsen gå ud med et lille vrid i knæet, der er dog ikke sket noget. Men da Sofie Juhl har gjort det godt, ser vi ingen grund til at skifte der. Dette viste sig at være en god idé, da Sofie sammen med en betondefensiv kun lukker to mål ind på 22 minutter, heraf en total scoringspause på 14 minutter fra det 38. til 52. minut. Samtidig får vi ganske udmærket gang i kontra og angrebsdelen, og derfor kan vi cruise en sejr hjem på 25-17. En sejr, der aldrig rigtig var i fare, men også den slags kampe vi skal vinde for at indfri målet om en top 7 placering.

Vi har nu en yderst vigtig kamp mod oprykkerne fra AGF, som har fået en okay start på livet i 1. division. Dette foregår på lørdag.

Næste hjemmekamp er lokalbraget mod Roskilde Håndbold – et opgør hvor ingen vil tabe. Så kom i hallen lørdag d. 4. november  kl.14.00! Tak for den flotte opbakning i søndagens kamp, det betyder meget!

Målscorere for TMS Ringsted: Charlotte Bisser 8, Emma Navne 4, Louise Wendelbo 3, Natascha Wollesen, Trine Mortensen, Amanda Dahl og Sofie Lang 2 hver, Siw Matras og Cecilie Larsson 1 hver.