fbpx

TMS Ringsted Dame-elite har valgt at ophøre samarbejdet med cheftræner Thomas Brønd fra kommende sæson. Nuværende assistenttræner Per Wulff overtager rollen som cheftræner fra sæsonen 2020/2021.

 

Vi skylder Thomas Brønd en stor tak for indsatsen i TMS. Thomas overtog ansvaret for holdet kort før jul 2018, hvor holdet lå til direkte nedrykning fra 1. division. Derfra var det opgaven at redde holdet fra nedrykning, og med et fornemt forår lykkedes det til sidst, via kvalifikationskampe mod Lyngby, at sikre forbliven i 1. division.

 

Thomas har også i denne sæson udført et godt stykke arbejde som cheftræner i TMS Ringsted. Med god taktisk forståelse og god mandskabspleje er der høstet et tilfredsstillende antal point, og som det ser ud nu, ligger holdet placeret til ikke at skulle ud og spille for at blive i 1. Division. I perioder har holdet været placeret i toppen af tabellen.

 

Thomas har stor ære i holdets positive udvikling, hvilket bl.a. er sket med fokus på opbygning af god fysik og en stærk struktur og organisering i alle spillets facetter.

 

Det er derfor med beklagelse, at vi i TMS Ringsted har taget beslutningen om at stoppe samarbejdet med cheftræner Thomas Brønd efter denne sæson.

 

Thomas fuldfører sine kontraktlige forpligtelser for indeværende sæson.

 

Henset til den langsigtede strategi om fokus på udvikling af egne talenter til klubbens dame elitehold, har ledelsen besluttet at overdrage cheftrænerposten til Per Wulff fra den kommende sæson. Per Wulff har mere end 10 års baggrund som træner i TMS Ringsted. Per Wulff vil ligeledes indtræde i rollen som sportslig ansvarlig på pigesiden og sikre brobygningen ned til klubbens ungdomshold og udviklingen af egne talenter.

 

Vi ønsker Thomas alt det bedste i fremtiden.

 

Winni Wollesen

TMS Dame-elite