fbpx

To ”gamle” kendinger har forlænget deres aftaler med TMS. Vi er super stolte over at vi har lavet nye aftaler med Natascha Wollesen og Louise Wendelbo.

Tas og Weller som de også bliver kaldt, har i mange år spillet i TMS Ringsted. Og netop derfor er vi meget glade for at de bliver en del af truppen i sæsonen 2021/2022.

Tas er en spiller som har haft en fantastik sæson, og med sit drive i spillet og overblik har hun løftet sit spil. Hun er en merkant profil og hun har nogle evner som vi er helt sikre på at kan hjælpe os videre med at tage det næste skridt.

Weller er en spiller som har udviklet sig meget i denne sæson, og med hendes fighter instinkt og gå på mod kan hun rykke sig yderligere. Hun er en kulturbærer og god til at dele ud af sine erfaringer.

Per Wulff udtaler:

“Vi er meget glade for at Tas og Weller bliver en del af TMS endnu en sæson. Det er meget vigtigt for os at vi kan holde kontinuitet på holdet for at lægge mere på, og her ser vi at Tas og Weller kan hjælpe os med det.

De har en erfaring som vi helt sikkert kan gøre positivt brug af, ligesom det er to spillere som kender TMS. VI håber derfor at Tas og Weller kan bidrage med deres evner på og uden for banen i næste sæson og at vi sammen kan rykke os positivt.”

Natascha udtaler:

“Beslutningen om at spille en sæson mere i TMS Ringsted var nem for mig. Jeg har spillet en rigtig god sæson, og det har jeg gjort blandt andet fordi jeg har det rigtig godt i klubben, fordi vi har et godt hold og et professionelt træningsmiljø hvor jeg har kunnet udvikle mig og lægge yderligere lag på mit spil.
Jeg har et stort ansvar, og det nyder jeg at være i, og så spiller vi den slags håndbold jeg godt kan lide, med en masse kontra og hurtigt spil.
Jeg har høje ambitioner for mig selv, og TMS har høje ambitioner for damerne, så vi er et godt match.”

Louise udtaler:

“Jeg har valgt at forlænge med TMS Ringsted, da jeg trives rigtig godt i klubben.
Jeg befinder mig i en klub med et godt træningsmiljø samt et hold med gode ambitioner både for trænerne og for spillerne.
Derudover må man sige at det har været en fantastisk sæson for os, og det glæder jeg mig til at være en del af i sæsonen 2021-2022.”