Vi har forlænget med Josephine og Sofie til næste sæson. En forlængelse vi er meget glade for at kunne præsentere:

Josephine vil fortsætte sin udvikling i TMS Ringsted

Josephine er også en del af TMS Ringsted i den kommende sæson. Vi er rigtig glade for, at Josephine har valgt TMS Ringsted i næste sæson.

Vi har et rigtig godt samarbejdet med José, og vi ser en konstant udvikling på denne meget unge keeper. José er blot 21 år.

José er rigtig god for vores trup, da hun altid møder ind i godt humør og bidrager til den positive træning.

Vi har igennem de seneste to sæsoner, set en opadgående kurve på Josephine, og den er vi sikre på, at vi sammen kan gøre endnu skarpere.

Vi får et meget spændende team i næste sæson, hvor vi forventer at tilknytte endnu en keeper.

Josephine udtaler sig om hendes forlængelse:

Jeg er rigtig glad for at kunne tage en sæson mere i TMS Ringsted. Det er jeg bl.a. på baggrund af det gode træningsmiljø, der er omkring holdet med fokus på især udvikling, som jeg vægter utroligt højt. Derudover har vi det rigtig godt sammen på holdet, og jeg er glad for, at jeg fortsat kan være en del af så godt fællesskab.


Sofie Amalie fortsætter i TMS Ringsted

Sofie har valgt at forlænge sin aftale med TMS Ringsted i den kommende sæson, det er vi rigtig glade for i TMS Ringsted. Sofie er en rigtig god pige at have i truppen.

Sofie kom til klubben før denne sæson fra Gudme HK.  At komme til en klub, som gennem en del sæsoner har ligget i top 4, kræver hårdt arbejde, og Sofie har virkelig knoklet med form, hurtighed og smidighed, og hun er nået rigtig langt.

Vi ved, at sammen med vores dygtige målmandsteam, vil vi kunne rykke Sofie endnu længere, det mener Sofie også og hun udtaler:

Jeg er på baggrund af den forgangne sæson rigtig glad for at have valgt endnu en sæson i TMS. Jeg er faldet rigtig godt til på Sjælland og på holdet, hvor pigerne har taget rigtig godt imod mig. Vi har et godt sammenhold, og jeg nyder at komme til træning.

Derudover er det en klub med stor seriøsitet, ambitioner og mål om konstant forbedring. Hvilket også har bidraget enormt til min egen udvikling på målet.

Jeg ser frem til endnu en sæson i Ringsted, hvor vi kan udvikle os som hold, og jeg kan ligge flere lag på mit eget spil