fbpx

TMS Ringsteds damer i 1. division forstærker truppen yderligere med tilgang af profilen Louise Olsen, som nu vender hjem til Ringsted.

”Jeg har valgt at spille i TMS Ringsted, fordi jeg synes, at det projekt, der er i gang med TMS Ringsteds damer, er rigtig spændende. Jeg kender assistenttræner Marianne Andersen, som jeg har spillet sammen med, og cheftræner Tomas Laursen synes jeg er en rigtig spændende træner. Jeg ser mine muligheder hos TMS Ringsted som rigtig gode. Jeg kan få lov til at udvikle mig og få en masse spilletid, og det betyder meget for min videre udvikling. TMS Ringsted er det rigtige valg for mig, da jeg får lov til at vende tilbage til min barndomsklub, og det er jeg glad for. Klubben ved, hvad jeg står for, og omvendt, så jeg glæder mig til at trække den grønne trøje over hovedet igen,” fortæller Louise Olsen.

”Det bliver meget spændende at få Louise Olsen tilbage til TMS Ringsted efter nogle år med flotte resultater og en god udvikling fra både liga og 1. division i Roskilde. Hun kommer med stor spillelyst og med en masse erfaring. Louise Olsen tilfører nye facetter til TMS Ringsted spilkoncept, som vil gøre os endnu stærkere,” siger træner Tomas Laursen.

Se tv-indslag: http://www.tv-midtsjaelland.dk/?p=273