fbpx

En gammel “kending” skal igang igen.

Vi er super stolte over at vi har lavet aftale med Louise Kamilla Krøyer.

Louise har i flere år spillet på højeste niveau i Sønderjyske og Ajax, og netop derfor er vi meget glade for at vi får hende igang igen. Louise har ligget stille med håndbolden i en årrække grundet skader, men vender nu tilbage med fornyet energi og motivation for at håndbolden igen.

Louise er en spiller som dækker godt op, har et fantastik drive i sit spil, et godt skud, og kan spille begge pladser på højre side.

Hun har nogle evner og erfaring som vi er helt sikre på at kan hjælpe os med at tage det næste skridt.

 

Per Wulff Udtaler

Det er meget vigtigt for os at vi kan få gang i Louise igen, det betyder at vi kan lægge endnu et lag på. Louise har haft godt af at passe på sin krop, efter hun har været skadet. Hun har meget erfaring kva sin tid i Sønderjyske og Ajax, som vi helt sikkert kan gøre positivt brug af, og det vil kunne hjælpe vores unge spillere.

VI håber derfor at Louise kan bidrage med sine evner på og uden for banen fra dag et af og at vi sammen kan rykke os positivt.

 

Louise Udtaler om sit skifte til TMS Ringsted

Jeg har længe haft et ønske om at komme tilbage på håndboldbanen, og efter flere samtaler med TMS Ringsted, har jeg fået et godt indtryk af klubben, som rummer et godt set-up og trænings miljø, der kan hjælpe mig igang igen efter mine skader. Ligeledes glæder jeg mig til at spille sammen med en masse dygtige unge spillere, hvor jeg håber at kunne dele ud af min erfaring.