fbpx

Det er mig en stor fornøjelse at byde velkommen til en ny spændende sæson. Ligaen har måske aldrig været stærkere med profiler som Palmarsson, og vores egen Gidsel, der blev kåret til MVP ved OL. Læg hertil et hav af landsholdstjerner med store titler i bagagen ikke mindst de danske. Vi er nu også meget tilfredse med vores egen trup. Der er kommet nyt blod til, og harmonien blandt spillerne har været tydelig i træningskampene, hvor der er blevet lavet gode resultater.

Vi har et mål om at etablere os i den stjernefyldte liga og det er en stor udfordring med det budget vi arbejder med på nuværende tidspunkt. Men vi er godt på vej. Fundamentet som er truppen, er stærkt, store talenter, rutinerede drenge, masser af ligakampe og en flot arbejdsmoral. Vi har en stærk tro på potentialet i holdet, og er overbevist om alle stadig kan udvikle sig. Dalmose er den rutinerede chef ved roret, og virker ekstremt fokuseret.

Personligt er jeg stor tilhænger af optimering, vi skal løfte i flok. Derfor er jeg stolt over, det er lykkedes os at tilknytte store navne, rundt om Dalmose, der skal give os de sidste procenter i forhold til de ambitioner vi har. Vi har fået en personlig styrketræner i sympatiske Kasper Danborg, en mand der selv uddanner personlige trænere, og har vundet titler med div håndboldhold. Som præstations psykologisk rådgiver kommer den karismatiske Martin Langagergaard, med et imponerende CV I blandt andet FCK-fodbold, han er også blevet mester med AAB to gange. Og sidst men ikke mindst har vi tilknyttet den tidligere norske landsholdsspiller Ole Erevik som målmandstræner, han har erfaring fra hele 11 slutrunder og spillet i 4 af de store ligaer. Det er folk med den ypperste klasse, der viser vi vil det alvorligt.

Vi har en stærk administration, der løber de ekstra meter. En topprofessionel bestyrelse, frivillige der yder stor hjælp, sælgere der leverer varen. Vi kan kun opnå resultater ved at stå sammen. Det skal være vores arbejdsmoral fra alle mand, der skal adskille os fra de andre. Vi er desværre udfordret på faciliteter, vores hal er under ombygning, og den er alt for lille til en liga som vores. Jeg tager depechen op fra Dudek, har også været med til møde med Borgmester Hvidesten og kommunen, vi skal bibeholde et pres. Vores helt store håb er en Ringsted Arena, men en udbygning at siddepladser i Dansk Kabel-tv Arena, skal der som minimum til. Vi har store ambitioner i klubben, men en ting er sikkert, vi bruger ikke flere penge end vi har.

Jeg har overtaget roret, hvor der også trods svære udfordringer sidste sæson, endnu en gang blev leveret et positivt regnskab. Vi er godt på vej denne sæson, salget går strygende. Men vi har stadig et stor behov for flere sponsorer støtter op, hvis vi på den lange bane skal etablere os i ligaen.

/ Ian Marko Fog
Administrerende direktør TMS Ringsted A/S