fbpx

Rammerne for topkampen mod Høj på udebane var fantastiske. Hallen var fuldstændig udsolgt, og inde på banen kæmpede to hold med høj kvalitet, en fysisk kamp med masser af intensitet. Det var big points på spil, hvilket gjorde opgøret endnu mere interessant. Sejren på 29-26 var vital, men udover den var der særligt to ting, jeg hæftede mig ved. På banen så jeg en samlet enhed, kæmpe om hver en centimeter, men mindst lige så vigtigt var der en stærk opbakning fra egne fans. Minimum 65 havde taget turen med, og vores egne U17 drenge skabte en herlig stemning, med medbragte trommer. Det er den vej, vi bliver nødt til at gå, når vi vil opfylde de ambitioner vi har. Byen er fæstningen, men oplandet omkring skal sluses ind, vi skal have flere med på holdet. Midtsjælland skal løfte i flok, men Ringsted er stadig vores centrum.

Vi understreger vores ambitioner ved at forlænge med en af vores største profiler, Mark Nikolajsen, en kontrakt uden optioner, det viser bare at spillerne også tror på projektet. Det er en god gruppe, med et stort potentiale. Vi forventer et slagkraftigt mandskab i fremtiden, og det er i den grad nødvendigt, når man kigger på udviklingen i den danske Liga, som en af verdens bedste, og den svære vej dertil.  

Vores samlede sponsortur til Odense, hvor vi starter med en spændende fodboldkamp, spiser efterfølgende en lækker middag i Cafe Royal, mens hovedattraktionen er en CL kamp i Odense mellem GOG og PSG, hvor Morten Olsen kommer ud og holder oplæg inden kampen. Er tæt på udsolgt. De 50 pladser er besat, og det glæder mig oprigtigt at se, hvor mange der bakker op, om nye tiltag. Vi skal være innovative for at komme i mål med økonomien.

Vores to kommende modstandere i dktv Arena skal modtages med respekt, Otterup har gennem en årrække drillet samtlige hold i 1. div, mens TSØ har en bred trup med masser af kvalitet, med den helt store stjerne og topscorer Nikolaj Jørgensen, godt suppleret af rutinerede Kasper Olsen. Derfor er det vores håb, vi kan få fyldt hallen. Vores siddepladser, blev revet væk i Ligaen, og størrelsen på hallen er et evigt tema. Men vi har brug for samme opbakning i 1. div., det er en ung trup, med nogle få rutinerede, derfor skal der skabes et fort, og det kan vi kun når hallen bliver fyldt. Vi kommer til at tage en lang række initiativer, for at få folk til at møde op. Det er nu I kan gøre en forskel, det er nu vi har brug for jeres hjælp. Så kom i hallen, start dagen i vores lækre Cafe Royal, tag forældre, venner, bedstefar og bedste mor med, vi har plads til alle, kun sammen kan vi skabe resultater!

Go Kamp!

Ian Marko Fog

Administrerende direktør.