fbpx

Når jeg ser de to seneste hjemmekampe mod hhv nummer tre Skanderborg Aarhus, og nummer to mægtige Aalborg, hvor vi presser dem helt til dørs. Og leverer fremragende præstationer foran et altid veloplagt publikum. Så kan jeg helt oprigtigt konstatere at TMS Ringsted hører til i den bedste danske håndboldrække.

Som en lille økonomi i ligaen, bliver man ofte mere påvirket af udefra kommende faktorer. Vi kan hurtigt blive enige om 2022 er startet udfordrende for os. Coronaen smadrede vores forberedelse i forhold til aflysninger af træningskampe, og en sjælden vaccine bivirkning, fjernede vores cheftræner til opstarten. Det er historie, og vi er kommet videre, men også en læring, der giver os brugbar viden til fremtiden.

I de to næste hjemmekampe venter nogle drabelige opgør, mod hold, der kæmper samme kamp som vores. Skive som har spillet til langt mere end de point de har skrabet sammen, er et godt hold, med en fin bredde, og få dage efter kommer SønderJyske, der med en helt anden økonomi selvfølgelig har underpræsteret, men stadig har rigtig mange dygtige spillere, der gav os en ordentlig lussing på udebane.

Der finders kun gode hold i ligaen, og derfor skal vi forblive i den, jeg appellerer på det kraftigste til alle der har den mindste interesse I, vi på Sjælland, kan vise det ypperste indenfor håndbolden. Kom i hallen, støt op økonomisk, vi er på en spændende rejse. Vi har aldrig været stærkere økonomisk og sportsligt end denne sæson. Dog er den danske håndboldliga et lyntog, der kører med en så voldsom hastighed, at du falder af, hvis du ikke er sportsligt og økonomisk velfunderet. Sagt på dansk, de andre opruster også.

Vi har til denne sæson stadig tre rigtig spændende aktiviteter på programmet, som skal vise det sammenhold der er i TMS. Den 9. april til hjemmekampen mod helt suveræne GOG, holder vi den meget omtalte aktion, som tidligere har været aflyst grundet Corona. Vores sponsorer har doneret virkelig flotte varer eller oplevelser, som man kan byde ind på. Senere kommer Golf for fun, inde i den smukke midtby i Ringsted, og et overdådigt sponsor cykling arrangement, med live musik, mad og drikke ligeledes i midtbyen. Her er der ekstra grund til at fremhæve Lars Nila, som er tovholder på de to sidstnævnte aktiviteter og gør et kæmpe stykke arbejde for klubben. Der vil komme masser af info senere omkring dato og sted på alle tre arrangementer.

Slutteligt vil jeg bare ønske alle en rigtig god kamp, i som tilskuere er en stor del af holdet, det har I vist gennem hele sæsonen.  Så fortsæt med at give den maks gas, det har vi rigtig meget brug for, TAK!