fbpx

Med kun to kampe tilbage af grundspillet skal TMS Ringsted tirsdag aften til Mors-Thy, hvor sidste udekamp venter. Og selvom TMS allerede efter kampen mod Skjern havde sikret sig en plads i slutspillet med resultatet 33-33, har holdet ikke tænkt sig at ligge på den lade side, siger stregspiller Anders Agger.

– Vi er jo sindssygt lettede og privilegerede over, at vi har kunnet sikre os en slutspilsplads allerede nu, to runder før grundspillet slutter. Men vi kan lige så godt prøve at skrabe alle de point sammen, vi overhovedet kan, så vi kan udbygge den her pointrekord, vi er i gang med at lave lige nu.

Derfor er motivationen, forud for kampen tirsdag aften, også lige så høj, som den plejer.

– Der er ingen tvivl om, at vi tager derop for at vinde.

Der er dog god grund til at være beredt, når man skal op imod et hold som Mors-Thy. De har nemlig flere styrker, som kan skabe problemer for TMS – og ved denne kamp har de også hjemmebanefordel.

– Først og fremmest kommer de med et vanvittigt tryk fra deres hjemmebane oppe i Thisted. De går efter at have den der Balkan-mentalitet, som man ser nede i Balkanlandene. De har også et godt hold, og de har præsteret godt i år. Men jeg vil helt klart sige, at deres fordel er deres hjemmebane, siger Anders Agger

Men selvom hjemmebanen kan give Mors-Thy en fordel, må der ikke være nogen tvivl om, at kvaliteten hos Mors-Thys spillere også er meget høj, fastslår Anders Agger.

– De har jo en af de farligste spillere i Ligaen lige nu i Frederik Tilsted. Så ham skal vi have et ekstra øje på.

God fight hver gang de mødes

Når de to hold nu mødes igen, er der lagt op til en kamp med masser af energi og aggressivitet, mener Anders Agger.

– Det er to klubber, der spiller noget håndbold, hvor begge hold godt kan lide at gå til stålet. Så der er næsten dømt god fight hver gang.

– Derfor kræver det, at vi er omstillingsparate, for vi ved aldrig, hvad de kan komme med deroppe.

Men som altid er der masser af tro på, at tingene nok skal fungere, og derfor tror Anders Agger også på, at de kan tage point mod Ligaens nummer 5.

– Vi ved godt, at vi kan tage point på svære udebaner. Så jeg tænker, at det er meget med at tro på egen evner.

Kampstart er klokken 20:00, og den kan følges på Instagram og i Tophåndbold appen.