fbpx

Efter sidste uges sejr over et af Ligaens tophold, Bjerringbro-Silkeborg, møder vi fredag Ligaens nummer 14, Lemvig-Thyborøn.

Men det er ikke et hold, man skal kimse ad, mener bagspiller Nicolai Colunga, der tror, at deres hjemmebanefordel kan få indflydelse på resultatet.

– De skal nok komme med tryk på, når de spiller derhjemme, og vi ved, at det bliver en svær udebane at spille på.

Selvom TMS har leveret en sæson med store resultater, mener Nicolai Colunga alligevel ikke, at de kan have en forventning om at vinde kampen mod Lemvig-Thyborøn.

– Det tror jeg ikke. Selvom vi ligger nummer 8, er vi stadigvæk det hold, som skal ud og vinde hjemmekampe og de udekampe, som er svære, siger han.

Derfor vil det i opgøret mod Lemvig-Thyborøn også være vigtigt, at TMS er klar fra kampens start, hvis de skal have point med hjem – og særligt defensiven bliver afgørende, mener Nicolai Colunga.

– Vi skal starte rigtig godt i forsvaret, tror jeg. Det er nøglen for os.

– Hvis vi kan styre deres angreb og deres nøglespillere, så tror jeg, vi kan få to point derovre.

Efter det seneste opgør mellem de to, der endte med en 2-målssejr på 28-26 til TMS, skal holdene nu mødes igen. Og at få to point mod netop Lemvig-Thyborøn har hele tiden været blandt et af de mål, som TMS har haft.

– Det er en kamp, som vi gerne vil vinde, og som vi fra starten af sæsonen vidste, at vi skulle være klar til at kunne vinde – og det tror jeg også, vi er, siger Nicolai Colunga.

Kampen spilles i Jysk Energi Arena Lemvig, og den kan følges på TMS Ringsteds officielle Instagramprofil, tmsringsted_officiel_herrer, og i Tophåndbold appen.