fbpx

Det er små 2 uger siden, at sidste kamp i grundspillet blev afviklet. Og nu er tiden kommet til, at der skal tages hul på slutspillet. Første kamp er mod Fredericia HK på hjemmebane fredag aften.

Ifølge tabellen er Fredericia den stærkeste modstander i gruppen, hvor også Skjern og GOG befinder sig, og der er heller ingen tvivl hos bagspiller Oliver Wosniak om, at det er en udfordrende modstander, de starter med at skulle møde.

– Det bliver en sindssygt hård kamp! Begge hold kommer til at smadre igennem, og jeg tror også, der kommer nogle 2 minutters udvisninger hist og her.

Da holdene mødte hinanden i grundspillet, var det Fredericia, der begge gange løb med sejren. I oktober, på Fredericias hjemmebane, lå forskellen på holdene på 7 mål, mens det på vores hjemmebane i februar blev reduceret til et enkelt mål.

At lave forbedringer fra første til anden kamp er en tendens, som holdet selv er opmærksomme på, og som de også har for øje inden den kommende kamp.

– Vi har jo stort set gjort det bedre i alle kampene, når vi har mødt modstanderen anden gang. Og nu har vi mødt Fredericia flere gange, så vi har et godt kendskab til dem. Men det er et svært hold at spille mod, siger Oliver Wosniak og fortsætter:

– Vi tager en kamp ad gangen, som vi har gjort hele grundspillet, og så må vi se, hvor det ender.

At det nu ikke er grundspillet mere, men i stedet slutspillet, det handler om, begynder dog også at kunne mærkes lidt hos spillerne, siger Oliver Wosniak. En smule nervøsitet og noget spændthed har nemlig meldt sig forud for kampstart.

– Jeg kan godt mærke det lidt på stemningen, at nu gælder det. Der er lidt mere spænding på os.

Samtidig fastslår Oliver Wosniak dog, at holdet forventer at være klar, når et går løs i morgen aften.

Det hele løber af stablen fredag aften klokken 20:00 i Poul Christensen Arena. Kampen kan som altid følges på holdets Instagramprofil, tmsringsted_officiel_herrer, samt i Tophåndbold appen. Den bliver desuden sendt på TV2 Sport.